Мюслі з фруктами
рецепти Юрка Підсадного

Exotisches-Muesli-c2594af797c2d01f1dfcf35e85a85e02_fjt2014020391

То з тих новомодних сніданків? Та ні… То вівсянка “по-модному”, тобто з фруктами, горішками та молочними продуктами. Мюслі вже їдять, скільки світ існує (ну майже ;). І то має добру причину. Тут є все для доброго старту дня, і при цьому не завантажує шлунок. А роботи, як два пальці об асфальт.

Що треба на 2 порції?
2 уп. соняшникового насіння (не солене), чищене і смажене до золотистого кольору
1/2 зрілого манго (прибл. 200 г), порізаного кубиками
1 зрілий банан, порізаний слайсами
2 ст. л. лаймового соку
2 ст. л. меду
300 г нейтрального йогурту (3-4% жиру)
4 ст. л. вівсяних пластівців

Як робити?

Манго та банан змішати з соком лайма. Половину фруктів збити блендером з йогуртом та медом в пюре, а другу притримати. Пюре змішати з пластівцями. Декорувати рештою фруктів і посипати насінням. За бажання ще полити трішки рідким медом.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged ,