Найкращий брауні
Рецепти Юрка Підсадного

Якщо ти любиш шоколад, ти закохаєшся у брауні. Справжній брауні – це щось середнє між насиченим кексом та пухким шоколадом. А його смак напряму залежить від якості шоколаду, який Ви візьмете. Тож не шкодуйте грошей. Воно того варте.

CC_Alton-Brown-Cocoa-Brownies_s4x3

Що треба?

100 г лущених грецьких горіхів
220 г чорного шоколаду
250 г вершкового масла
3 яйця середнього розміру
300 г  коричневого цукру
100 г борошна
Щіпка солі

Як робити?

У пательні без жиру легко обсмажити горіхи, дати їм схолонути. Потім порізати грубими шматочками.

Розігріти духовку до 180 градусів.

Розтопити у мисці над водяною парою 220 г шоколаду з маслом і дати йому трошки схолонути.

Яйця збити з цукром до пухкої маси і помаленьку змішати спочатку з шоколадом, а потім із борошном, сіллю та горіхами.

Тісто помістити у формочку (1,5 л), покриту пергаментом, і випікати у нижній третині печі протягом 35-40 хв. Після цього вийняти з духовки і залишити схолонути 10 хв у формі. Потім перекинути на решітку і дати охолонути повністю.

Брауні ще смачніший, коли його подають теплим із добрим морозивом. Або просто покрийте його шоколадом.

Готово!

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , ,