Панна котта

рецепти від Анни Росси

img_20161116_171533-01

Панна коту можна їсти будь коли і зробити будь-яку . Вона може бути дуже консервативною, дуже незвичною, низькокалорійною, колоритною, пряною, квітковою, соленою,солодкою,гострою …..підбирай собі схожу …і готуй .

Все просто , лиш кілька нюансів. “Тато і мама” панна коти це завжди молоко і вершки в рівній пропорції (жирність обирайте самі) та желатин. А далі на Ваш смак. В Панна коті  можна поєднувати і кілька смаків :   з розмарином і кавою, з лавандовим смаком та  лимонним соусом, класичну ванільну з порічковим соусом та мятою, з чілі перцем та персиком , з насінням чіа та суницями ..

Базова пана кота:
Листковий желатин 3-3,5г
Вершки 100 мл
Молоко 100 мл
Цукор 35 гр
1/4 Ванільного стручка

Приготування
Желатин залити холодною водою. Молоко, вершки, цукор, ваніль нагріти , ввести желатин, ретельно вимішати. Розлити по склянках, нехай охолоне .

Варіант з чорницею::

200г чорниці (свіжа/морожена) та 20 г цукру довести до кипіння. Подрібнити блендером або без того .

Варіант з манго:
Плід манго почистити . Нарізати дрібними кубиками, додати цукру, нагріти, подрібнити блендером або без того .

Обидва соуси дуже густі , тому їх можна накладати шарами . Або окремо .
Панна коту можна їсти вже за дві години :)

img_20161117_082230-01

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , , ,