Рецепт сангрії

Рецепти від Юрка Підсадного

На барбекю-вечірці чи просто влітку на веранді добре не тільки смачно попоїсти, але й щось випити. Маю на увазі не відсоток алкоголю і пов’язаний із ним біль голови… Я вважаю, що добрий напій на такі події має бути освіжаючим, смачним і сміливо може містити алкоголь для гарного настрою. Однак, не надто багато, щоб разом із сонцем не було неприємних сюрпризів. Мій улюблений напій – це, певно, сангрія. Тому хочу доповнити нашу колекцію рецептів на сезон барбекю.

Homemade Delicious Red Sangria with Limes Oranges and Apples

 

Приблизно на 4 л сангрії (повірте, вони не пропадуть :) )

 Що треба?

1 кг льоду

1,5 л червоного інтенсивного сухого вина. Наприклад, Rioja.

0,5 л апельсинового соку

1 л Schweppes Bitter Lemon

2 апельсини

1 лимон

Як робити?

Графін наповни на 3/4 льодом. Додати вино, сік та Bitter Lemon. Апельсин та лимон ретельно помити у кип’яченій воді, розрізати наполовину і витиснути сік у винну суміш. Хто хоче міцніше, додає 100 мл коньяку або коричневого рому. Також дуже смачно додавати манго, полуницю чи інші фрукти.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , , ,