Різдвяний пудинг з вином «Він Санто»

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Різдвяний пудинг з вином «Він Санто»за рецептом моєї бабусі

my-nans-christmas-pud-with-vin-santo

«Приготуйте цей легкий різдвяний пудинг – і забудьте про купівлю магазинного назавжди »

 

Інгредієнти:

500 гр. сухофруктів (напр. журавлина, вишня, курага та ізюм)
100 гр. нарізаних фініків
3 столових ложки порізаного кристалізованого імбиру
125 гр. ниркового сала
1 цедра апельсину
125 гр. борошна
125 гр. цукрової пудри
150 гр. свіжих білих панірувальних сухарів
2 столових ложки вина «Він Санто» або бренді
1 жменька рублених горіхів, напр. пекан, бразильські або лісові горіхи
1 яйце середнього розміру
150 мл. молока
Золотий сироп для сервірування

 

Приготування:

1) Змажте жиром форму для пудингу об’ємом 1,5 літри

2) Змішайте разом всі інгредієнти, окрім золотого сиропу. Влийте суміш у змазану жиром форму і покрийте її подвійним шаром алюмінієвої фольги. Перев’яжіть зверху форму по колу ниткою. Погрузіть форму до половини у велику каструлю з водою. Доведіть до кипіння, щільно накрийте кришкою та томіть протягом 3 годин. (Не забувайте регулярно перевіряти воду, переконуючись, що вона не википає, інакше пудинг почне підгорати і форма трісне)

3) Через 3 години заберіть фольгу, переверніть пудинг на тарілку, збризніть його золотим сиропом та зробіть декор який вам до вподоби. Якщо ви дійсно хочете всіх вразити, то підпаліть його за допомогою бренді.

 

 

Даний рецепт та фотографії до нього взятий із сайту http://www.jamieoliver.com

Сайт Streetfood.in.ua є некомерційним і здійснив власними зусиллями переклад на українську мову заради популяризації в Україні цього рецепту та його автора. Якщо Ви маєте авторські права на даний рецепт і не бажаєте, щоб ми його розміщували на сайті Streetfood.in.ua, прошу зв’язатися з адміністрацією сайту і ми його видалимо.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , , ,