Сирок з фореллю
рецепти Юрка Підсадного

Forellencreme-ff501a380c061a9bef6d81597ef5e97b_fjt2014040281

У нас чомусь на сніданок рибку їсти не дуже прийнято. Ну максимум, якщо це залишки новорічного столу 1 січня. То дуже шкода, бо це смачно і корисно. Крім того, часто – це менше навантаження на шлунок. Ось простесенький рецепт, до якого треба тільки доброго хліба. Дуже класно, коли є залишки копченої риби…

Що треба на 2 порції?

100 г  філе копченої форелі
150 г ніжного творогу
100 г  густої сметани
2 ст. л. свіжого лимонного соку
2 ст. л. кропу, дрібно посіченого
1 ст. л. свіжо тертого хріну

Як робити?

Половину форелі руками порвати на шматочки і змішати міксером з рештою інгредієнтів. За бажанням посолити, але, зазвичай, то зайве, бо рибка вже солена. Сирний крем помістити в тарілки, поверх викласти декоративно другу половину форелі і трішки кропу. Подати зі свіженьким хлібом.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged ,