Сібас з фенхелем, лимоном та каперсами
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey

Stuffed-Seabass

 

Інгредієнти:

2 очищених та випотрошених сібаса, загальною вагою 1,25 кг. або 4 маленьких по 300 гр.
2 маленьких головки фенхеля з гілочками
3 столових ложки маленьких каперсів, промитих та висушених
1 лимон, нарізаний шматочками
2 гілочки кропу
25 гр. масла
Оливкова олія
100 мл. білого вина
Морська сіль та свіжо мелений чорний перець

 

Приготування

(на 4 порції)

  1. Розігрійте духовку до to 200°C
  2. Щедро приправте рибу зовні та всередині. Дрібно наріжте фенхель та покладіть його разом з гілочками в черевну порожнину сібаса. Нафаршируйте рибу каперсами та покладіть зверху в порожнину шматочки лимону. Зверху посипте кропом та маленькими шматочками масла.
  3. Збризніть рибу парою крапель оливкової олії та загорніть її в фольгу. Перед тим як загорнути останній кутик, додайте в конвертик з фольги трохи вина та переконайтесь, що конвертик щільно закритий. За необхідністю покрийте другим шматочком фольги.
  4. Покладіть конвертик на піднос для запікання та запікайте протягом 20 хв. на 600 гр. риби, або 8-10 хв., якщо ви взяли рибу меншого розміру, та доки м’якоть риби не почне відходити від кістки.
  5. Дістаньте рибу з духовки та залиште її трохи постояти перед подачею (будь обережні з гарячим паром, коли відкриваєте фольгу). Перед подачею прикрасьте рибу залишившимися гілочками фенхелю.

 

Даний рецепт та фотографії до нього взятий із сайту gordonramsay.com. Сайт Streetfood.in.ua є некомерційним і здійснив власними зусиллями переклад на українську мову заради популяризації в Україні цього рецепту та його автора. Якщо Ви маєте авторські права на даний рецепт і не бажаєте, щоб ми його розміщували на сайті Streetfood.in.ua, прошу зв’язатися з адміністрацією сайту і ми його видалимо.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , , ,