Яєчня з духовки з беконом
рецепти Юрка Підсадного

Spiegeleier-mit-Speck-6f5238ef3a6d16f25cad3ac6fcff076a_fjt2015080191

Хрумкий бекон з яйцем – класична комбінація, яка стане ще кращою зі смаженим багетом на маслі з травами. Може, здасться, що забагато роботи на ранок, але це не так. Виглядає ефектно, робити легко і будете ситі, як мінімум, до обіду. Гарний сюрприз на “перший спільний сніданок” ;) Такого плану подачі також чудово спрацьовують, коли треба діток привчити снідати. Тому воно того варте… А коли треба нагодувати банду з чотирьох і більше чоловік, то це навіть менше роботи, ніж усім смажити омлет чи робити канапки ;)

Що треба на 2 порції?

8 скибочок сирого бекону
4 домашніх яєць
Сіль
перець
Трішки оливкової олії, щоб змастити формочки

Як робити?

Духовку розігріти до 200 градусів. Металеву формочку для мафінів змастити олією. У 4 ємності викласти навхрест бекон і поверх помістити яйце так, щоб не пошкодити жовток. Посолити і поперчити. Запікати 12-15 хв, залежно від того, наскільки Ви любите просмажений жовток.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged ,