Ідеальна температура приготування м’яса, риби та птиці

Не тільки різне м’ясо, але й шматки м’яса потребують неоднакові часи приготування. Зараз можна недорого придбати кухонний термометр, тому гріх готувати на око… особливо тоді, коли у Вас дорогий шмат доброго м’яса. Або мають прийти такі гості, що треба, аби все вийшло тіп-топ.

20170114_174307

Streetfood.in.ua зібрав для Вас інформацію ідеальної просмажки для всіх популярних видів м’яса, птиці та риби. І тепер у Вас точно все вийде саме так, як собі запланували.

12540553_1105692072797490_8946248363910473148_n

Яловичина Medium rare (рожевий) Medium Well Done (просмажений)
Філе яловичини 38-55 55-58
Ростбіф 53 55-60
Грудна частина 90-95
Печеня 66-70 80-85
Beef Brisket 85
Рулад 85
Стейк 52-55 55-59 60-62

 

Свинина Medium Well Done (просмажений)
Гомілка 80-85
Медальйони 65
Спинна частина 65-70
Шпондер 80-85
Шинка 64-68
Ребра (Spare Ribs) 65 85
Pulled Pork 95
Фарш 85
Вирізка 58 65
Полядвиця (без кістки) 68
Полядвиця (з кісткою) 75-80
Молочне поросятко 65

 

Телятина Medium Well Done (просмажений)
Спинна частина 65-70
Печеня 78
Грудна частина 75-78
Стегнова частина 80-85
Філе 60

 

Птиця Medium Well Done (просмажений)
Качка 80-90
Філе качки 62-65
Гуска 75-80 90-92
Курочка 80-85
Куряче філе 72
Індик 80-85

 

Дичина Medium Well Done (просмажений)
Олень, печеня 75-80
Олень, спинна частина 50-60
Олень, медальйони 60
Кабан, печеня 75-78
Кабан, філе 60-62
Кабан, стегно 75
Кролик, лапки 65

 

Ягня та баран Medium Well Done (просмажений)
Ягня 79-85
Ягня, стегно 60 70-72
Ягня, спинна частина 60-62 68
Ягня, каре 55
Ягня, котлет 55
Баран, спинна частина 70-75 80
Баран, стегно 75-78 82-85

 

Риба Ідеальна просмажка
Лосось 60
Судак 62
Щука 63
Тунець 62
Окунь 55
Форель 65
   
Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , , , , , , ,