Компот різдвяний | Рецепти від Юрка Підсадного

Набрид узвар і чай? Спробуйте цей оригінальний і смачний варіант компоту!

Apfel-Amaretto-Punsch 1

Що треба? (приблизно на 3 л)

500 г яблука, бажано кисленьких
3,5 л води
200 г коричневого цукру
1 пакет ванільного цукру
1 пластинка лимону
1 пластинка свіжого імбиру
1-2 палички кориці
2 зірочки бадяну
3 гвоздики
3 зернятка духмяного перцю
Скибка свіжо тертого мускатного горіха

 

Яблука ретельно помити і розрізати на 4 частини, залити водою і додати спеції та цукор. На маленькому вогні, варити 30 хв, але не накривати кришкою. Зняти з вогню і дати охолонути. Процідити через марлю і витиснути яблука. Зберігати в холодильнику. При бажані можна додати трошки ароматного коричневого рому.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , ,