CoffeBurg

Львів, вул.Чернівецька, 11

CoffeBurg  (Львів, вул.Чернівецька, 11)

Черговий челендж у нашій діяльності, і новий досвід здобувася в закладі CoffeBurg, що розміщений неподалік вокзалу. Власник Михайло довго намагався запросити нас на огляд його закладу, та ми чесно морозились, бо якось ризикувати своїм здоров’ям і їсти біля вокзалу екстремально навіть для нас! Але все ж погодились і одного дощового вечора завітали спробувати бургери. За рекомендацією власників я замовив Фірмовий, а Юра – Гострий.  Не буду вдаватись у деталі того, як воно було, – все дуже не зле. Але бургери смакували, як мамині котлети (в тому сенсі, що в фарші було дуже багато часнику і цибулі). Та і сам фарш мішаний: свинина з яловичиною. Це все як для вокзалу було норм, але заклад претендує на бургерну, тому ми одразу дали свій фідбек, і так закрутилось, що навіть запропонували свою допомогу з рецептурами, подачею та інгредієнтами.

CoffeBurg
Зміни – завжди не легко :)

Словом, вирішили погратися в локальний левел телепередачі “На ножах”. Юра був прототипом Діми Борисова, а я – Фреймут (хоча не люблю її епатажність). Прийшли ми через день, дали список продуктів, які треба було купити, і вперед робити вклад у гастрономію Львова :Р

Почали з того, що Юра підготував оновлені рецепти для бургерів. Повністю замінили м’ясо, соуси та овочеве наповнення. І навіть подачу. По суті, залишили тільки булочки, бо їх печуть на замовлення, і вони досить-таки цікаві. Пояснювали, чому яловичий фарш варто тільки солити і перчити, а курку на бургери навпаки – маринувати. Юра був спокійний і розважливий, як завжди. А я дратувався, коли бачив гору замороженого м’яса і курки, що, між іншим, пообіцяли тримати свіжою. Ще доколупувався за соуси з пачки (які потрохи починають робити самі).

Оновлюємо фарш
Оновлюємо фарш
також робимо цікавішою овочі і зелень
також робимо цікавішою овочі і зелень

В результаті – мінімум дві новинки: повністю новий яловичий і оновлений курячий бургери. І взагалі, головне вміти признавати свою неправоту і дослухатись до порад тих, хто має трошки більше досвіду. Я особисто думаю, що в цього закладу є всі шанси бути лідером в районі Привокзальної, аби тільки не стояти на місці, вчитись і розвиватись.

Щасливий кухар - щасливий власник :)
Щасливий кухар – щасливий власник :)

Хоча ми ще не змогли оцінити, як кухарі і власники CoffeBurg інтегрували нові знання, але знаємо, що вже з оновленим меню будуть на фудкорті Alfa Jazz Fest вже від сьогодні і до вівторка. Тому там ви, дорогі читачі, можете спробувати їх страви. Ба, навіть ми зробимо розіграш декількох бургерів. Та це вже в нас на сторінці у фб!

Сторінка у facebook

офіційний сайт

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments