Hot Toddy | Рецепти від Юрка Підсадного

Hot Toddy

Глінтвейн набрид, а гаряче пиво – збоченство… Спробуйте цей популярний гарячий напій, який (по-моєму) нічим не поступається глінтвейну. Його легше приготвувати і, певно, більше здивує Ваших гостей :) Пропоную Вашій увазі одразу два варіанти приготування і чекаю на коментарі у нашій групі FACEBOOK.

Принцип приготування завжди однаковий. Всі інгредієнти змішуються у горнятку 200 мл. Як декоративний ароматизатор, додаються фрукти та спеції. Гвоздику бажано вколоти у яблуко, щоб випадково не проковтнути. Також це виглядає гарніше.

 

Класичний Hot Toddy

Що треба ?

100 мл кип’яченої води

60 мл  доброго віскі (рекомендую Jack Daniel’s №7 або інший добрий бурбон)

1 щедра ч. л. ніжного меду (акація або різнотрав’я)

1 паличка кориці

1 зірочка бад’яну

1 слайс яблука (наприклад, лігольд)

3 гвоздики

кілька крапель лимонного соку

 

 “Apple Jack” (на сидрі)

Що треба ?

80 г доброго зеленого чаю (рекомендую тип сенча)

50 г доброго віскі (рекомендую Jack Daniel’s №7 або інший добрий бурбон)

50 г доброго яблучного сидру (рекомендую Royal, напівсухий) або яблучного соку

1 ч. л. ніжного меду (акація або різнотрав’я)

1 паличка кориці

1 зірочка бад’яну

1 слайс яблука (наприклад, лігольд)

3 гвоздики

 

Підказка: щоб ще краще зігрів, до TODDY можна додати трішки чилі або свіжого розмарину.

 

 

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , ,