Mon Chef
готель Асторія, м.Львів, вул. Городоцька, 15

Streetfood.in.ua останнім часом пише більше рецептів, ніж відгуків. І ще менше відгуків про заклади високого рівня. Тому недавно ми відвідали заклад «mon chef» і просто мусимо поділитися враженнями.

Я шукав локацію, де можна у тісному колі відзначити Дні народження моїх батьків, які припадають на той самий день. Оскільки нас було всього четверо, можна було вибрати щось із дорогого. Давніше, під час однієї зустрічі рестораторів, познайомився з паном Миколою, директором готелю Асторія (що на початку вул. Городоцька). Це людина, яка не тільки успішно управляє таким великим комплексом, але й при цьому має чудове почуття гумору. Він створює таку ауру, що з ним завжди покращується настрій. Тож після того, як поселив в Асторії своїх бізнес-партнерів, вирішив, що треба нарешті відвідати й готельний ресторан «Mon Chef». Тим паче, батьки підтримали ідею.

Локація розкішна: 2 хв пішки від Оперного. На жаль, в центрі поставити авто – то величезна проблема. Вул. Фурманська безнадійно переповнена. Тож готель зміг організувати тільки місце для висадки пасажирів. Тому раджу їхати на таксі чи добиратися пішки.

Зайти в ресторан Mon Chef, який знаходиться на другому поверсі, можна ліфтом, зайшовши через головний вхід готелю. Або по сходах, заходячи зі сторони вул. Городоцької.

Заклад дуже стильний. Фасад зроблений повністю з вікон із непоганим видом на двір. Надкомфортні дивани дають зрозуміти, що тут можна затриматися надовше. Офіціанти вишколені, як солдати, але не видаються «сухими». Добре відчували, коли треба підійти. Гарно змогли описати меню, відповісти на всі питання.

Меню не надто велике (що добре і сучасно, по-моєму). Тут явно домінує м’ясо. Попри закуски і салати, у Вас лишається вибір між бургерами, стейками та преміальним м’ясом. Страви з риби присутні (і звучать цікаво), але думаю, що в Mon Chef приходять таки за м’ясом.

Кухня сучасна, але приземлена. Молекулярної тут немає. Зате є найрізноманітніші види стейків: як локальні, так і американські. Ціни на українські – приблизно 80-140 грн за 100 г, американські – утричі дорожчі. Однак, коли йдеш на добрі стейки, це не є сюрпризом. Кому це занадто дорого, до 200 грн також можна вибрати бургер (півкілограма), каре телятини та інші цікаві страви. Тож все не так страшно.

До страв пропонується великий вибір цікавих гарнірів та домашніх соусів. Карта напоїв велика. Особливо для любителів вин. Є з чого вибрати.

Ми зупинилися на різних перших стравах, стейках і каре ягня (Новозеландія).

Перш за все (щоб не повторитися), подача була всюди дуже вдалою. Не перебільшено! І декорація логічно поєднувалася зі стравами (а не безглузде поливання всього бальзаміком). Тартар був супер свіжий і з вираженим власним смаком. Салат із креветками та артишоками – вище будь-якої похвали. Все дуже гармонійно підібрано. І, звісно, вищої якості (ну при такій ціні можна й вимагати).

Стейки всі подали одночасно. Рівень помітний у кожній деталі (так, так, тут офіціанти у білих рукавичках приносять прибори ;)). На американські стейки ми не розщедрилися, але і вітчизняна яловичина була чудесною. М’якесенька, ідеально просмажена (кожному, згідно індивідуального побажання).

Коли мої замовили новозеландське ягняче каре за 220 грн/100 г, я їм казав, що за таку ціну воно повинне бути якіснішим за золото. Однак, коли його принесли, так і сталось. Просто фантастика. Вартує кожної копійки.

Хоч і всі порядно наїлися, вирішили ще спробувати десерти. Лимонний сорбет був досить терпкий і не ідеальної консистенції. Фруктовий мус був дуже гарно поданий і добре збалансований (при тому, що я такого плану десерти не дуже смакую). Кава саме така, як люблю: міцна і насичена.

Висновок: таки правду кажуть, що Mon Chef – це м’ясо… І ще й яке! Тут не тільки купують першокласні продукти, але й вміють їх приготувати. Заклад дуже затишний, комфортний. Персонал – на висоті: зробить ваше перебування максимально комфортним і безтурботним (як і готель Асторія. між іншим). Ціни, звісно, кусаються. Але сюди, певно, мало хто ходить щодня, а саме тоді, коли хоче провести чудовий час із нагоди спеціальної події. І за це в Mon Chef можете не хвилюватись. Рекомендуємо!

 

Офіційний сайт закладу: http://monchef.com.ua/

Локація: м.Львів, вул. Городоцька, 15

Дата визиту 28.03.2017

Головне зображення взято із сайту booking.com

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged , , , , , ,