Pavlova – Павлова
Рецепти Росса Анни

За всіма легендами , десерт дуже легкий, повітряний, витончений, для тендітних балерин, насправді калорійніший ніж сама Павлова ;)

Для свого рецепта, щоб наблизити його до ідеї створення ,  я взяла нежирний м’який сир та натуральний йогурт, сезонні ягоди\фрукти,трохи цукрової пудри (для естетичних цілей) та саму”безешку”.

img_20161129_080044-01
Отже для ” безе-блюдечка” нам потрібен:
білок 2шт
цукор 1склянка( 180г)
цукрова пудра 30г+ половина чайної ложки крохмалю
збити білок , підсипаючи цукор , змішати пудру з крохмалем і додати в кінці ( у безе можна додати горіхи, мак, кокосову стружку, підкислити лимонним соком або додати дрібну сушену м’яту)
на пергамент витиснути “блюдечка” і сушити при темпеатурі 80-90 4години .

крем :
мякий сир 200г
нежирний йогурт 4ст ложки
змішати ( можна додати лимонного соку )
ягоди\фрукти – скільки влізе ;)

ось і все :)
Найкраще смакує з не солодким мохіто :🍸

 

img_20161129_081943-01

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments