Рецепт лімончело | Limoncello
Солодкий цитрусовий
Рецепти Юрка Підсадного

Limoncello – популярний лимонний лікер з італії. Особливо дівчата його полюбляють у гарячу пору. Супер як аперетив або до доброго морозива ;)

 

Що треба на 1 літру ?

0,5 л спирту 90%
0,5 л води
1 кг цукру
1 пакетик ванільного цукру
Цедра 5 великих лимонів

 

Як робити?

Цедру помити, дрібно порізати і сполоснути кип’ятком. Залити алкоголем, щільно закрити і дати постояти 1 тиждень. Щодня перемішувати.

З цукру, ванільного цукру і води приготовити світлий сироп. Коли сироп досягне кімнатної температури додати спиртну настоянку, ретельно перемішати і перецідити через марлю. Помістити у пляшку і дати постояти не менше 30 діб.

Порада на шару:

Якщо брати замість спирту звичайнгу горілку, то лікер буде мати около 20 % і буде ще ніжнішим.

Найдайте лікеру унікальності експерементуючи різними цитрусовими фруктами, як апельсин, грейпфрукт, лайм…

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments