Cендвіч “Rusticana”
Рецепти від Юрка Підсадного

Green-Mkt-Egg-Sandwich

Бували у Вас колись ранки, коли прокидаєшся голодним, як пес? Ось цей сендвіч є моєю розв’язкою таких проблем. Швидко, смачно, ситно і можна використати залишки попередньої вечері…

Що треба ?

Гречаний хліб (наприклад, Родинна ковбаска), 2 слайси по 1,5 см
1 дуже свіже яйце
Салат-мікс (наприклад, рукола, лоло росо, романеско…)
3 тоненьких слайсів холодної печені або шинки
Помідор (по 2 слайси жовтого і червоного)
Гірчично-медовий соус (див. тут http://streetfood.in.ua/simple-sauces-recipe/ )

 Як робити ?

Хліб на маленькому вогні просмажити на оливковій олії з обох сторін, поки не почне набирати кольору. Зняти з вогню і натерти зубчиком часнику. За той час у тих же сковорідках посмажити 1 яйце, накривши кришками посудин. Жовток має лишитися цілим, теплим, але рідким. Це робити на малому вогні до 2 хв.

Хліб помазати гірчичним соусом. На одному розмістити жменьку салату, кілька слайсів теплого м’яса і помідор. В кінці помістити яйце з жовтком догори. Накрити другим слайсом хліба і обережно притиснути. Частину жовтка має втягнути хліб, а частина має потекти по начинці сендвіча.

Позначено , , ,