Street Food So Good Festival | Враження

Ну нарешті настав час істини. Сьогодні відбувся перший день фестивалю, про який ми вже розказуємо останніх два тижні. Під кінець до мене та Свята почали звертатися усе частіше із з організаційними питаннями, а ми для цього нічого не мали, оскільки не організатори, а тільки хотіли звернути увагу наших читачів на цей фест. Мушу зізнатися, що ми через те вже трошки напружилися. Не тому, що люди питають, а тому, що вони питали речі, які мали би бути давно вияснені чи пояснені організаторами. За півгодини перед виходом ще й дощ почався, і я вже боявся, що це остаточно кінець, але він швидко пройшов, засвітилось сонце, і бажання відвідати фест було незламним.

Дуже втішно було побачити, що всі страхи виявились марними. Прийшло немало відвідувачів і значно більше учасників, ніж на минулорічному ПАРК ПІКНІК. Це розвиток, який не може не радувати. Настрій у людей був позитивний. Цього разу люди вже вагалися, де саме поїсти, бо очі ж хочуть, а місце в шлунку обмежене. Ми ж віддали перевагу THE WINE ROOM і їх PHILLY CHEESE STEAK, оскільки під час нашого візиту на SNEAK PEAK ще не мали можливості його скуштувати. Черги були довгі, тому добре, що знали когось, хто допоміг отримати їжу швидше (дякую Чад ;) ). Коктейлі на вині також виявилися дуже смачними і освіжаючими.

Одразу поруч зустріли друзів із BURGER JOINT, і на великий сюрприз, там працювала моя колишня офіціантка Катя – допомагала готувати бургери. Весь час, що ми зналися, я її готував, а тут вона. Не міг пропустити момент, тому ще поїли смачний бургер із соковитою курочкою, яка гарно пахла димом із грилю. Власник Джосеф нас знову зустрів мега позитивно, тому ми основну частину часу проводили у їх компанії.

На десерт моя дружина тишком-нишком принесла шматок смачного сирника, який був дуже ніжним і з приємною кислинкою. Тепло трошки пішло йому не на користь, і було б гарно їх побачити наступного разу із холодильним обладнанням. Але загалом було дуже смачно.

Гарно освіжитися ми могли у наших друзів Максимів з PLACEOK, які не тільки готували смачні, здорові сендвічі і фреші, але й лимонади, за якими ми поверталися декілька разів.

Бургери з DELIKATEKA, як завжди, на високому рівні, однак, вдалися дуууже малими. Треба сказати, що і ціна була нижча, ніж у закладі. Однак, інші теж ставили нижчі ціни, але при цьому розміри були такі ж. Тому тут це було трошки прикро.

Розчарували нас єдині представники морської кухні на всьому фесті, на яких я покладав великі надії. Ідея була дуже гарною, але точка виглядала просто не заманливо, і, можливо, у Львові банально віддають перевагу м’ясу. Це дуже шкода.

Одна з найефектніших точок – БАНДЕРІВЦІ. Хоч і викликала враження, що її патронує Ляшко. На жаль, це все шоу, а якість не тішила. Купа м’яса, якого переважно не маринували взагалі і смажили без любові. Шашлик був жорсткий і практично без смаку. Можливо, це нам так не пощастило, бо чув і добрі відгуки, але мені було дуже шкода, бо меню і обладнання мало потенціал зробити її однією з найуспішніших точок фестивалю. Також те, що пропонували і ріденькі страви, як бограч, – великий плюс!

Про решту закладів можемо судити тільки з розмов із людьми та працівниками, бо фізично не могли подолати більше ;) Так, враження, що Цукор та Йосип Бар гарно справлялися, і ми певні, що все було так само смачно, які і при нашому візиті.

Одним словом, було багато позитивних емоцій і кльових людей. Все відбулося смачно і спокійно. Хто ще не встиг сьогодні, вартує завтра обовязково відвідати. А ми собі на десерт взяли вафлі з вершками і полуницею у Фамілії та пішли щасливими додому.

Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Comments

comments

Tagged