Срачка за 100 грн (Місце «злочину» вул. Дудаєва, 7 заклад «Tex-Mex-BBQ»)

Зустрілися з друзями, яких давно не бачив у Білому Леві, але виявилося, що там буде концерт, який нас не цікавив. Шукали в суботнім вечером місце і так склалося, що попав цього разу без Святослава на бургер, при чому «попав» по- повній, але до того ще дійдемо. При всіх емоціях я постараюся лишитися максимально об’єктивним  but i’m just a f*** human being

Місце «злочину» вул. Дудаєва, 7 заклад «Tex-Mex-BBQ»

Місце гарне, правда туристи напевно не знайдуть, хоча і близько центру. Але для Львів’ян це не проблема. Колись у цьому місці була піцерія, де піца була не айс, але інколи туди ходили, бо дружина любила один десерт.

Від того часу інтер’єр відчутно змінився. Гарні цегляні стіни лишилися, але тепер все прикрашено американською атрибутикою, є (для Америки звичне) місце адміністратора при вході, де Вас зустрічають і допомагають зорієнтуватися. Це великий плюс, особливо враховуючи, що заклад справді не великий і можна було б обійтись і без цього.

Серцем закладу є бар, за яким розміщена відкрита шоу кухня, точніше гриль. В закладі пахне приємно: саме так як має пахнути в гриль барі. Витяжка справляється на ура. Столики близько один до одного, але було цілком комфортно. Постійні клієнти (явно американського походження) підкреслюють розслаблену атмосферу закладу. Деяких ще пам’ятаю зі свого старого кафе на Кривій липі. Було приємно знову побачитись.

Як усі кухарі спочатку іду в туалет «мити руки». Оцінюю чистоту туалету, і при тій нагоді зазираю в кухню. Все «Tip Top».

Меню

Ну, як я побачив бургери (а при вході був ще спотикач з надписом «кращі бургери у Львові»), то зрозумів, що вибирати мені сьогодні не прийдеться, хіба що, який саме бургер брати. Крім бургерів були стейки, ребра та речі які у нас рідко найдеш, як Philly Cheese Steak. Пиво Чернігів/BUD, що як на мене правильний підхід для американського закладу. Шкода, що Dr. Pepper чи MNT Dew не найшовся (підказка власникам: фірма SAUVAGE в Маріуполі являється офіційним дистриб’ютором). Проте з міцним алкоголем проблем немає.

Ціни

І тут настає момент, де ти справді себе відчуваєш як в Америці. Коли Пепсі 0,5 ще коштує терпимих 18 грн, то бургер за 95 грн. повинен лікувати рак, або як мінімум викликати стільки щастя, як розпродаж секонду у жителів привокзальної.

F*** it. Вибралися вже нарешті, ну то попробуємо. Головне в голові думати, що то всього 3 $, навіть якщо платня у гривнях.

Великий момент

Я вже 5 разів пробую написати цей абзац, але постійно виходить з нецензурщиною…

Давайте по-пунктах:

  • До бургера дають два гарніри на вибір (входить в ціну), у моєму випадку-жменька пересмаженої холодної фрі та 3 столові ложки кукурудзи, вареної у вершках (мало, но смачно)
  • На шару дають гострий соус власного виробництва у старих пляшках з під оцту. Гострота десь на рівні розбавленого табаско 50/50. На смак щось зовсім не зрозуміле: настійка старих трав, оцту, чілі і можливо якогось кетчупу, щоб трималося купи. Гарна сальса, або гострий соус у стилі BBQ був би кращий і не викликав підозрів…
  • Бургер… Давайте по підпунктах:
  •  Булка – дешева з Сільпо/Арсену. Вже не раз висловлював про них свою думку… Сподіваюсь усім зрозуміло. Порізали на 3 частини так, що кришка вийшла на 30% меншою основи. Розумію… важко 1.5 см порізати на 3. За то котлета виглядає більша… як не як майже 100 грн…
  • Котлети. Так, множина. Їх цілих дві. Хоча обіцяли воловину, принесли мішанину зі свининою (а якщо мені віра/здоров’я/бажання не дозволяє ?). На смак була б може не найгірша, яку нам довелося пробувати, якби не той дивний запах… І тут знову включився принцип: я голодний. Воно дороге… залию гострим соусом і все буде ок (х** там!)
  • Сир. Прикинусь гурманом і навгад скажу, що це ARO Чедер. Не найгірше, що можна знайти, хоча напевно простий (натуральний сир) був би кращий (і дешевший).
  • Овочі. Дивно інколи буває: коли сантиметровий слайс помідору тішить, то такий самий слайс цибулі лякає … десь так само, як один листок не митого салату. Прохання до всіх любителів грубо нарізаної цибулі в бургерах: тільки біла або червона. Її потім не згадуєш весь вечір.
  • Соус. Не вкладаємося в бюджет. Його взагалі нема (це прем’єра на нашому блозі).

Я не з встидливих. Тому одразу скористався моментом і попробував у друзів Cheese Steak і курячі крильця. Хто знає як має виглядати Cheese Steak, скаже, що тут це був Cheese Steak-канапе на багеті. Крильця були так нічого, але знову таки ціна вражає.

Найгірше, це те, що наступного дня в ліжку лежав, бо  живіт крутило (печенько не їв. Алкоголь не вживаю). Гострий соус таки не допоміг L

Персонал

Був акуратний, уважний, ввічливий і з гумором (питав чи все добре).  Тут нема на що нарікати.

Підсумок

Я був ще у Листопаді 2014 у Tex-Mex через позитивні відгуки і змагання по Tripadvisor (майже нас догнали в той час) ;) Ми з дружиною тоді взяли мішану тарілку страв з грилю. Було смачно, але мало. Вже тоді ціна вразила нас. Атмосфера була приємна. Поки чекали на їжу нас розважав пес власника (чув багато негативних думок про це… але мені то подобається. Він не нав’язливий. Щодо санітарії бачу більше проблем з ванільними блондинками які своїх щурів пускають на стіл).

Взагалі казали, що коли шеф в настрої, то там буває дуже весело, і коли згадаю зустріч Майкла в Метро (WHERE ARE MY FU*** RIBBS ???) то віриться не важко :) Однак бургерів я однозначно рекомендувати не можу (нажаль). В радіусі 100м. можна найти не один заклад з кращими, свіжими бургерами за 50 грн і менше.

Велике прохання: наведіть порядок зі списанням зіпсованих продуктів, а то Ви скоро вб’єте заклад, який би так зробив гарне враження.

Як не крути у ресторан ідуть в першу чергу, щоб смачно поїсти і ніяка усмішка не переконає повернутися, коли з їжею щось не так (свіжість, порції та ціни).

Скоро прийдемо на тест ребер і буду надіятись, що до Вас ця інформація дойде.

Позначено , , , , , ,