Site icon streetfood.in.ua

М’ясне фондю
Новорічна вечеря
Рецепти від Юрка Підсадного

Новий рік – це свято, коли хочеться себе потішити. На жаль, в Україні я помітив, себе балують більше дорогим алкоголем, а їдять не дуже вишукані речі. Певно, найбільш традиційною стравою на Новий рік є салат олів’є. Після покупки віскі за 500 грн, у кращому випадку ще знайдеться 100 грн на баночку ікри для десяти людей. У гіршому – обійдуться чіпсами зі смаком краба.

Я звик на Новий рік готувати фондю. Ви гарно і смачно проведете час очікування з друзями чи сім’єю. Особливо діточки будуть у захваті. Його приготувати просто, собівартість – середня, але WOW-ефект забезпечений. Головну перевагу відчуєте аж при зустрічі з колегами по роботі опісля. На запитання: «Що робив на Новий рік?» – тепер зможете гордо відповісти: «Фондю!» А не: «Спав у салаті».

Я вам раджу м’ясне фондю. Якщо буде цікаво (про що ви нас можете повідомити у нашій групі в Facebook ), я з радістю допишу ще й рецепти на сирний і китайський варіанти.

Отже, попри фондюшницю (яка також може бути гарним презентом і у холодну пору пригодиться не раз) нам потрібно:

А також можна розширити асортимент картоплею-фрі, всякими закрутками, зеленим салатом і т. д.

  

 

Класично виділяють два типи рідини у якій будемо готувати:

Обидва варіанти будуть надзвичайно смачні, тому вибором помилитися практично неможливо.

Як робити?

Все, що від нас треба, це помити овочі і м’ясо, перебрати і нарізати.

Філейне м’ясо ріжемо кубиками приблизно 3 на 3 см. Маленькі грибочки лишаємо цілими, а овочі і м’ясо, які довше готуються, треба нарізати тоненько.

За таким столом настрій гарантований!

Streetfood.in.ua бажає всім щасливого Нового року!

УВАГА: оскільки за історії людства бували випадки, де комбінація алкоголю в організмі та відкритого вогню в квартирі призводила до нещасних випадків, просимо не забувати про профілактичні  заходи безпеки (вогнегасник, рушник і т. п.).

 

 

 

Exit mobile version