Пропонуємо цього літа подавати оригінальні напої в кавуні. Зусилля мінімальні, витрати ще менші, результат чудовий. Не тільки Ваші напої натягнуть приємного кольору та присмаку, але й сам кавун натягне алкоголю. Таким чином “WOW ефект” повториться ще раз під кінець вечора, коли Ви його подасте у формі фруктового салату, або просто так.
Що треба ?
1 Кавун
1 Краник пластиковий (продається у будмаркетах та магазинах які займаються виноробством)
Горілка
Як робити ?
Відріжте 1 см з низу кавуна, для стабільності. Не відрізайте за багато, а то потім все буде з низу витікати. З верху зріжте кришко (2-3 см). З ложкою виріжте приблизно 50% середини. Втикніть у нижній четвертині краник. Відчистіть краник з внутрішньої сторони від решток кавуна які його могли б забити.
Що залити ?
Збитйе здобутий кавун з горілкою в блендері у співвіношені 1 (кавун) до 2 (алкоголь). Залийте у кавун і подавайте.