Якщо не звикли снідати зранку, смузі – гарний варіант. Він не тільки легкий для шлунку і швидко готується, але й повен вітамінів, які пригодяться протягом дня. Його також зручно можна пити по дорозі на роботу/навчання. Беріть цей рецепт як основу і змінюйте ягідки на свій смак іншими фруктами…
Що треба на 1 л?
свіжий сік трьох апельсинів.
300 г нейтрального (грецького) йогурту (10% жиру). Альтернативно – “Активія”.
4 ст. л. сиропу агави (в магазинах здорової їжі, наприклад, “із Села“). Альтернативно – ніжний мед.
300 г змішаних свіжих або заморожених ягід на смак.
Як робити?
Все збити у блендері (прибл. 2-3 хвилин) до однорідної маси без комочків. Хоч і зберігається у холодильнику не менше дня, смузі бажано пити свіженьким.