Site icon streetfood.in.ua

Chocolate Lava Cake

Що треба ?

Як робити?

  1. Спочатку розтопіть шоколад разом із маслом на водяній бані або в мікрохвильовці.
  2. Поки шоколад топиться, змішайте яйця, цукор і сіль, збиваючи, поки суміш не стане густою та жовтою.
  3. Додайте до яєчної суміші борошно та ванільний екстракт, продовжуючи перемішувати.
  4. В кінці влийте розтоплений шоколад із маслом (важливо, щоб він був теплим, але не гарячим) і ретельно перемішайте до однорідності.
  5. Викладіть тісто у заздалегідь підготовлені форми, змащені маслом і присипані борошном.
  6. Випікайте в розігрітій духовці при температурі 200 °C (верхній і нижній нагрів) протягом 10 хвилин.
  7. Після випікання дайте кексам 1-2 хв. охолонути, потім обережно витягніть їх із форм, прикрасьте цукровою пудрою та свіжими ягодами та одразу подавайте.
  8. Я очевидно мушу ще порекомендувати подати з ванільним морозивом ;)
Exit mobile version