Саме кус-кус – це назва як на страву, так і гарнір, якому присвячена ця стаття. По-моєму, смак традиційно підготовленого кус-кус значно кращий. І хоч кус-кус, звісно, можна парити просто над водою, і ми, зазвичай, у рубриці “Основи готування” зупиняємося тільки на гарнірі, цього разу хочу приготувати цілу страву.
Категорія: ☆ Дуже просто
ТОП-10 простих маринадів до салатів Я зі своїм бро Biggy поїхав у Польщу, де він хотів придбати собі готові маринади до салатів. Мені то якось дивно, бо приготувати маринад зовсім не займає багато часу. Також це дешевше, і Ви знаєте, що у ньому. Точно там не буде консервантів, які часто додають у готові продукти для […]
Рис має бути пухким, розсипчастим і не подібним на кашу. Добитися цього результату легше, ніж Ви думаєте. Готуйте його за моїм рецептом і навіть забудете про те, що рис вміє пригорати ;) Що треба на 4 порції? 1 горнятко рису (наприклад, басматі) 2 горнятка води ½ ч.л. солі Як правильно готувати? Рис ретельно помити у ситі, поки вода […]
Набрид узвар і чай? Спробуйте цей оригінальний і смачний варіант компоту! Що треба? (приблизно на 3 л) 500 г яблука, бажано кисленьких 3,5 л води 200 г коричневого цукру 1 пакет ванільного цукру 1 пластинка лимону 1 пластинка свіжого імбиру 1-2 палички кориці 2 зірочки бадяну 3 гвоздики 3 зернятка духмяного перцю Скибка свіжо тертого мускатного горіха Яблука […]
Глінтвейн набрид, а гаряче пиво – збоченство… Спробуйте цей популярний гарячий напій, який (по-моєму) нічим не поступається глінтвейну. Його легше приготвувати і, певно, більше здивує Ваших гостей :) Пропоную Вашій увазі одразу два варіанти приготування і чекаю на коментарі у нашій групі FACEBOOK. Принцип приготування завжди однаковий. Всі інгредієнти змішуються у горнятку 200 мл. Як декоративний […]
Футбол, пиво, бездонна тарілка чіпсів начо + цей соус. Життя вдалося. Це типічно “хлопський” рецепт. Дівчата, коли почують “мікрохвильовка+сир+вершки+чіпси”, певно жахнуться… Але ми, хлопаки, таке любимо ;) Соус, між іншим, також смачний до риби, птиці і картоплі. Коли “пацани” не бачать, раджу спробувати з свіжою нарізкою овочів (огірок, морква, зелена цибуля, редиска і т. д.) + крекери. […]
Пропонуємо цього літа подавати оригінальні напої в кавуні. Зусилля мінімальні, витрати ще менші, результат чудовий. Не тільки Ваші напої натягнуть приємного кольору та присмаку, але й сам кавун натягне алкоголю. Таким чином “WOW ефект” повториться ще раз під кінець вечора, коли Ви його подасте у формі фруктового салату, або просто так. Що треба ? 1 […]
Із серії “втеремо торчену носа” мій рецепт майонезу. Я його ще готував коли під стіл ходив. Його приготувати швидше ніж збігти в магазин, крім того значно здоровіше і смачніше. Що треба ? 1 свіже (бажано домашнє) яйце кімнатної температури, або 2 жовтка 150-250 мл нейтралньої олії (чим більше олії, тим густіший майонез) кімнатної температури 1 чл гірчиці […]