Категорія: ☆☆ Просто

Морозиво-фрі
Рецепти від Юрка Підсадного

Я займаюся виробництвом натурального морозива у Львові, і ми для тих, хто хоче його подати цікавіше, ніж просто з ложкою, підготували кілька цікавих ідей у розділі «десерти з морозива». Однією хочемо поділитися і тут. Існують рецепти, які з Вас можуть зробити легенду, і це один із них. Морозиво-фрі робити зовсім не складно, зате супер ефектно і смачно. Приготуйте […]

Форель-гриль
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

У нас знайти добру живу рибу не просто, але форель – одна з тих, яка є майже на кожному кроці. На жаль, ми чомусь рибу рідко готуємо. Шашлик, ковбаски і курка… все. Але чому? Те, що форель із грилю – смакота, певно, мало хто заперечить. Напевно, багато бояться, що у них не вдасться так, як би […]

Салат із овочів-гриль
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Чомусь у нас найперше думають за випивку, далі – за м’ясо, потім – кетчуп, ну і, можливо, після цього всього – за гарнір. Думаю, то звичка, бо не хочу вірити, що у нас так мало фантазії, що ми постійно зупиняємося на батоні чи картоплі в мундирах… В кращому випадку якийсь “майонезом втоплений салатик”, якого вициганили у мами. […]

Бургер “The Legend” (aka “California” з Cafe BestOf) | Рецепт

Що треба на 6 бургерів ? 700 г чистого яловичого фаршу (Foodworks) 1 ч. л. гірчиці (Торчин Американська) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 класичних булок 12 слайсів сиру чедар (якісний, НЕ ARO!) 250 г салату мікс Помідор (по 2 слайси жовтого і червоного) Корнішон або квашений огірок, тонкими слайсами червона […]

Сирні канапе “TRICOLORE” | Снеки для компанії | Рецепти від Юрка Підсадного

Чи на перегляд футбольного матчу у веселій компанії, чи на барбекю-вечірку – я завжди виставляю ці канапешки. Люди вже мають що перекусити, і вони явно здоровіші і легші, ніж чіпси чи т. п. Рекомендую ставити на стіл окремо 2-3 види хліба, крекерів чи овочів, щоб кожен сам собі комбінував на свій смак. Так легко Ви […]

Ситні сніданки | Рецепти від Юрка Підсадного

Сніданок – найважливіша їжа дня… Кажуть, що мами так вчать. Моя той момент пропустила :) Хоч і дідо любив по-баварськи накрити стіл свіжими булками та вибором ковбас і сиру так, щоб стіл гнувся. Все ж ми переважно обходилися канапками. То не в докір. Мамі на ранок було досить кави для початку. У мене щось теж […]

Моцарела-фрі з полунично-часниковим соусом

(так, це дійсно смачно)
Рецепти від Юрка Підсадного

Було у Вас таке, що Ви добре розумієте, що щось нездорове, калорії зашкалюють і воно жирне…. але ж – СМАЧНО! ХОЧУ! Ось це саме про моцарелу-фрі. По-моєму, кращого до пива не існує. Приготування не надто складне, і можна наробити собі запасів, їх зберігати в морозилці і тільки з потреби витягувати. Тоді лишається змішати фірмовий полунично-часниковий […]

Рієт з свинини (rillettes)
Рецепти від Юрка Підсадного

Рієт (rillettes) – це французький м’ясний делікатес, який переважно подають з багетом як аперетив. Він нагадує нашу тушонку і належить до моїх улюблених перекусок, зокрема, на сніданок. Рієт легко робиться, але займає трошки часу. Тому рекомендую робити трошки більше, закрити у банки і витягувати при потребі. Рієт зберігається декілька місяців у слоїку, якщо зверху накрити ще шаром смальцю. Без того в холодильнику він буде зберігатись 1-2 тижні.

ребра гриль барбекю

Ребра-гриль «Лента за
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Ребра-гриль «Лента за лентою» Коли я був меншим, почав задумуватися, який тип дівчини буду шукати собі для пари. Зрозумів одне: мені важливо, щоб вона хотіла замовити зі мною гору м’яса, з’їсти його із насолодою і ще й облизати собі пальці після цього. Не можу собі уявити, як це: піти в заклад їсти смачний стейк, а […]

Рецепт румунської пасти до хліба – Zacusca

Zacusca  – рецепт румунської пасти до хліба Мій колега Алекс з Брашова розповів нам про стрітфуд у Румунії і нагадав мені про дуже смачну страву, рецептом якої я не можу не поділитися :) Назва всім українцям буде звучати дуже рідною – ЗАКУСКА (Zacusca). Однак, ми не про шпроти на батоні і навіть не про сало […]

Як правильно варити: КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ
Основи куховарства та корисні поради

Картопляне пюре часто роблять водянистим, без структури та смаку… Це дуже шкода, бо добре пюре легко робити, і воно може частково навіть перебрати на себе увагу основної страви ;) Що треба на 4 порції ? 800 г розсипчастої картоплі 1 ч. л .солі 200 мл молока або вершків (15%) 2 ст. л. доброго вершкового масла Свіжомелений мускатний горіх […]

Справжній смачний буріто | Готуємо на вогні |Рецепт до передачі МАНГАЛ

Існують страви, яким дешеві заклади так спаскудили імідж, що стає незрозуміло, чому вони взагалі популярні. Буріто один із них. Всім любителям південно-американської кухні рекомендую зробити самому і насолодитися цією смачною і ситною стравою, яку досить легко зробити самому. Що треба на 4 порції ? 2 ст. л. оливкової олії 300 г начинки з сирих ковбасок, […]