Салати та перші страви

Закуска з баклажанів

Чи я один думаю, що баклажани у нас готують надто рідко? Середземноморські країни та наші грузинські друзі давно оцінили їхню універсальність, але у нас вони все ще недооцінені. Цей рецепт допоможе виправити ситуацію. Він простий, смачний і ідеально підходить для зберігання в холодильнику чи навіть закрутки в слоїки, щоб завжди мати щось для неочікуваних гостей. […]

Закуска з баклажанів Read More »

Рулетики з баклажанів | Фірмовий рецепт Ахалі (м. Львів, вул. Дудаєва,7 / Дудаєва,16)

Streetfood.in.ua радий повідомити, що тепер, своїми секретами, тут будуть ділитися наші талановиті колеги із кращих закладів Львова. Почнемо з просто нереально смачних рулетиків ресторану “Ахалі”, що знаохдиться у м. Львів, вул. Дудаєва,7 / Дудаєва,16 (також діє доставка).       ???Тсссссс, ТІЛЬКИ ДЛЯ СВОЇХ? ⠀ Друзі, знаємо як ви полюбляєте наші рулетики з баклажанів Тому вирішили

Рулетики з баклажанів | Фірмовий рецепт Ахалі (м. Львів, вул. Дудаєва,7 / Дудаєва,16) Read More »

Грінки з плавленим сирочком
Рецепти Юрка Підсадного

Мега просто, мега смачно! Ідеально готується наперед і можна взяти з собою на пікнік чи шашлик. Якраз на перший перекус, поки м’ясо готується на вогні ;) Що треба? 3 яйця середнього розміру 3 кубики плавленого сиру “Дружба” (я беру ТМ “Весела корівка”) 3 ст. л. доброго густого майонезу (я беру “Торчин “Європейський”) 3 зубчики потертого

Грінки з плавленим сирочком
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

Паста з баклажанів (до бургерів або як закуска)
Рецепти Юрка Підсадного

Я дуже люблю баклажани, але сезон, коли їх можна у нас знайти в добрій якості і за розумною ціною, на жаль, дуже швидко закінчується. Саме тому в цей час маю звичку приготувати трошки більшу кількість пасти з баклажана. Частину закручую, щоб у потрібний момент виставити на стіл як круту антипасту (дуже дружить із зеленими оливками та

Паста з баклажанів (до бургерів або як закуска)
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

Салат олівє
модерний, легкий варіант
Рецепт від Юрка Підсадного

Що для німця Kartoffelsalat, то українцю – олів’є. Він мусить бути на кожному святі. Хтось його їсть, а хтось у ньому спить. Але люблять його всі. Ну хоч щось корисне лишилося після союзу… Однак класичний рецепт часто робиться не на якісних інгредієнтах і містить більше шкідливого жиру, ніж більшість страв із фастфудів, які ті ж самі господині

Салат олівє
модерний, легкий варіант
Рецепт від Юрка Підсадного
Read More »

Легкий тайський салат
Рецепт від Юрка Підсадного

Я часто люблю в офіс взяти з собою мій фірмовий «легкий тайський салат”. Колись його змішав із різних залишків, які були на кухні, і з часом трошки удосконалив. В Таїланді про нього, певно, ніхто не знає, але через інгредієнти я певний, що їм би сподобалося. Це базовий рецепт, тому експериментуйте на свій смак. Крім серця,

Легкий тайський салат
Рецепт від Юрка Підсадного
Read More »

Салат із теплим конфі з качиних шлунків (Gesiers de Canard)
Рецепти Юрка Підсадного

Коли я собі взяв за мету безвідходного використання своїх месників, постало питання: “А що зробити зі шлуночками?”. Переважно у наших краях їх просто тушкують. Хто в сметані, хто в томатному соусі, а хто в пиві. Але принцип +\- той самий. А я хочу запропонувати дещо інший підхід. Це шлунок конфі – метод приготування, за яким і

Салат із теплим конфі з качиних шлунків (Gesiers de Canard)
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

Салат із фляків
Рецепти Юрка Підсадного

Тривалий час для мене “флячки” – це була зупа, яку ми їмо щоразу, коли відвідуємо Польщу. Інколи роблю навіть вдома, рецепти можете знайти тут. Нещодавно відвідав батька у Франції і відкрив для себе ще й салат із флячків (salade de tripes). Можливо, не всі то зрозуміють, але якщо ви любите суп із флячків, то цей салат

Салат із фляків
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

В’єтнамські роли Нем (Nem) або Summer rolls
Рецепт від Юрка Підсадного

Моя тітка у Франції працювала з товаришкою з В’єтнаму. Вона її і навчила робити “нем” – те, що на Заході часто називають “summer rolls”. На відміну від спрінг ролів (ті, що весною), літний варіант не смажать, а подають холодними, загорнувши у листя свіжого зеленого салату, і в поєднанні зі свіжою м’ятою. Це все вмокають у пряний

В’єтнамські роли Нем (Nem) або Summer rolls
Рецепт від Юрка Підсадного
Read More »

Типу Індійський салат
Рецепти Юрка Підсадного

Я не люблю салати на майонезі, але полюбив один фірмовий моєї мами. І готується він саме на майонезі ;) Трошки змінив його і тепер ділюся вже “майже моїм” фірмовим типу “Індійським салатом” (думаю, в Індії про такий не чули. Поки що:)). Він не тільки смачний, але це ще й ідеальний варіант, як використати залишки печеної

Типу Індійський салат
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »