Цікаве

Тест крафтового пива (Craft beer) від Юлії Базилевич

  [avatar user=”bliz” size=”thumbnail” align=”right” /]Передмова від Юрія Підсадного: Craft beer – крафтове пиво – це не тільки новий тренд у пивоварінні, але й філософія пивоваріння. Адже створення такого напою – справжня майстерність та мистецтво. Це рукотворний, професійний і авторський процес. Крафтове пиво можна охарактеризувати як пиво, що створюється з кращих натуральних інгредієнтів із застосуванням […]

Тест крафтового пива (Craft beer) від Юлії Базилевич Read More »

Перекуски на українських заправках

Куди б ти не подорожував  Україною, тут завжди є на що подивитися. Однак, довгі поїздки і жахливі дороги змушують зупинятися доволі часто на заправках. Інколи, щоб поповнити запаси пального, інколи – щоб відпочити або ж перекусити. Згадую той час, коли ми лише приїхали в Україну. Зупинились на одній із АЗС. Тоді у відповідь на моє

Перекуски на українських заправках Read More »

Streetfood in Germany

Можливо комусь дивно, що я вибрав саме цей стрітфуд з Німеччини. Класичний Німецький стрітфуд це ковбаски (до яких згідно старого королівського указу гірчицю зобов’язані давати безкоштовно), Leberkaes (подібне на м’ясний хлібець), Currywurst (ковбаска з кетчупом та карі) та інше… Однак найпопулярніша вулична їжа це Дюнер Кебаб.  У Німеччині є більше 16 000 точок продажу Kebab

Streetfood in Germany Read More »

Моя перша “Обезбашена курка”

Увага: стаття містить неприємні фотографії. У кого слабий шлунок, раджу не читати.   mama I’m a killer… Жарти жартами, але насправді тема серйозна. Останнім часом дуже багато бачу, чую і читаю про м’ясну індустрію. Середньостатестичний споживач абсолютно не думає про те звідки воно береться. Куряча грудинка сприймається так само як пиво, чіпси чи хліб. Продукт

Моя перша “Обезбашена курка” Read More »

Memento mori

Не очікувано загинув наш колега, друг та талановитий кулінар “Славік“. Ми вже довго зналися. Він був першим хто відкрив нам (з нашим морозивом) двері у серйозний заклад (Готель Вінтаж). Ми йому також зокрема завдячували чудові булочки на наших бургер-вечірках. Не віриться, що ти вже не з нами :(   Нам тебе буде бракувати ! Like

Memento mori Read More »

Міжнародний день бургера

Всіх вітаємо зі святом! Запрошуємо на святкування в суботу, 30 травна о 16:00 на Винниківське озеро, в меню: Бургери (булочка власного виробництва, натуральний воловий фарш, свіжі овочі і соус до смаку) – 38 грн Хот-дог (якісна сосиска з м’ясної мануфактури і мікс салат) – 25 грн Домашня сангрія алкогольна/безалкогольна (велииика порція) – 25 грн/20 грн

Міжнародний день бургера Read More »

Streetfood in CHINA

    Цього року наші друзі Яна та Володя (з Happy U) побували у Китаї – країні, у якій справді величезний вибір вуличної їжі. Вони з собою привезли шикарні фотографії з мальовничих країв та море вражень, з якими хотіли поділитися з нами: “В Китаї вулична їжа- це в прямому сенці вулична. Прямо на тротуарі над дорогою

Streetfood in CHINA Read More »

Щоденник кавомана

Кава для мене – доволі актуальна тема. Моя мама, скільки її пам’ятаю, ще той кавоман. Коли ми ще жили в Мюнхені,, ранок починався з мінімум одного горнятка, причому воно вже на неї чекало готове (вітчим спеціально раніше прокидався, щоб її приготувати), і до перших 2-3 ковтків мама працювала в режимі “stand by” ;) . То,

Щоденник кавомана Read More »

ТЕСТ ПИВА

У мене є пляжний BBQ на Винниківському озері під назвою CASA NOSTRA. Цього року ми рішили поставити якесь цікавіше пиво. Вибір такий великий, що коли дистрибютори нам дали пробники, прийшлось зібрати “банду” добровольців, щоб розібратись, що взяти. Була тенденція, що чим дальше до кінця тесту, жюрі ставала все добрішою і щедрішою :) Але за принципом “демократичної

ТЕСТ ПИВА Read More »