Категорія: ☆☆ Просто

Шоколадно-гарбузовий пай крем-брюле

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Шоколадно-гарбузовий пиріг крем-брюле (Chocolate pumpkin brûlée pie)   «Шоколад в цьому тришаровому пирозі виступає в ролі смачного бар’єра між начинкою та коржом, тримаючи хрустку скоринку»   Інгредієнти: 50 гр. какао-порошку 175 гр. борошна 2 столових ложки цукрової пудри 115 гр. масла, замороженого та порізаного кубиками 1 яєчний жовток 100 гр. розтопленого чорного шоколаду (не більше […]

Різдвяний пудинг з вином «Він Санто»

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Різдвяний пудинг з вином «Він Санто»за рецептом моєї бабусі (My Nan’s Christmas pud with vin santo) «Приготуйте цей легкий різдвяний пудинг – і забудьте про купівлю магазинного назавжди »   Інгредієнти: 500 гр. сухофруктів (напр. журавлина, вишня, курага та ізюм) 100 гр. нарізаних фініків 3 столових ложки порізаного кристалізованого імбиру 125 гр. ниркового сала 1 […]

Картопляні гармошки з індичим жиром, голубим сиром та лісовими горіхами

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Картопляні гармошки з індичим жиром, голубим сиром та лісовими горіхами (Hasselbacks) «Ці сексуальні маленькі картопляні красуні дуже цікаві в приготуванні, виглядають прекрасно та багато людей наколи їх раніше не бачили і не пробували. Картопля добре вбирає в себе поєднання ароматів, дуже добре. Люди.Будуть.Говорити.Про.Неї.»   Інгредієнти: 2,5 кг. картоплі сорту «Маріс Пайпер», вибирайте найменші ½ пучка […]

Запечений сир камамбер

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Запечений сир камамбер (Baked Camembert) «Його приготування доставляє море задоволення, він має прекрасний вигляд і зазвичай всі готують такий або подібний камамбер на Різдво. Це фантастичний спосіб насолодитися ним. М’який, кремовий, спокусливий та ароматний.» Інгредієнти: 400 гр. хлібного борошна грубого помелу + додатково для присипки 400 гр. обойного борошна грубого помелу 1 х 7гр. пакетик […]

Рибний пиріг

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Рибний пиріг (Fish pie) « Якщо погода не занадто штормова для виходу рибаків в море, то Різдво у Великобританії зазвичай приносить нам найкрасивіші подарунки у вигляді прекрасної риби з холодних чистих вод. Це класичний рецепт рибного пирога, який прославляє їх всіх.»   Інгредієнти: 1 х 1,5 кг. живих лобстерів 600 мл. напів знежиреного молока 1 […]

Котлет з ягня по-мароканськи
Готуємо на вогні

Рецепт до передачі МАНГАЛ

Мій батько родом з Франції, де багато іммігрантів з Марокко та інших арабських країн. Відповідно я ще в дитинстві стикнувся з арабською кухнею і їхніми інгредієнтами. Ми часто готували вдома cous-cous royale і тахін. На жаль, в Україні мало хто готує арабські страви, а дуже шкода, бо вони надзвичайно смачні і вміщають багато цікавих інгредієнтів. У […]

Рецепт сиру Філадельфія

Основи куховарства

Імпортний сир філадельфія дорогий? Насправді його можна зробити самому, витративши майже стільки часу, як Ви витратите на покупки. Даний крем-сир чудово підходить як для суші, так і чізкейка.

Куряче сате (східні шашлики) з арахісовим соусом
Рецепти Юрка Підсадного

Це швидкий рецепт, з яким можна когось без особливих зусиль здивувати своїми кулінарними вміннями. Недаремно це чи не найпопулярніший стрітфуд Азії. За цим принципом можна маринувати також практично всі види м’яса. Подайте три різні шашлички і зробіть страву ще цікавішою. Що треба (на дві порції)? Для шашликів: 300 г курячої грудинки 1 зубчик часнику 1/2 […]

кращи рецепт шашлику

Кращий маринад для шашлика зі свинини та телятини

Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Коли починає теплішати, і пташки співають, у мене одразу з’являється тяга приготувати щось на вогні. Почнемо з мого улюбленого маринаду для шашлика зі свинини та телятини…

Морозиво-фрі
Рецепти від Юрка Підсадного

Я займаюся виробництвом натурального морозива у Львові, і ми для тих, хто хоче його подати цікавіше, ніж просто з ложкою, підготували кілька цікавих ідей у розділі «десерти з морозива». Однією хочемо поділитися і тут. Існують рецепти, які з Вас можуть зробити легенду, і це один із них. Морозиво-фрі робити зовсім не складно, зате супер ефектно і смачно. Приготуйте […]

Форель-гриль
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

У нас знайти добру живу рибу не просто, але форель – одна з тих, яка є майже на кожному кроці. На жаль, ми чомусь рибу рідко готуємо. Шашлик, ковбаски і курка… все. Але чому? Те, що форель із грилю – смакота, певно, мало хто заперечить. Напевно, багато бояться, що у них не вдасться так, як би […]

Салат із овочів-гриль
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Чомусь у нас найперше думають за випивку, далі – за м’ясо, потім – кетчуп, ну і, можливо, після цього всього – за гарнір. Думаю, то звичка, бо не хочу вірити, що у нас так мало фантазії, що ми постійно зупиняємося на батоні чи картоплі в мундирах… В кращому випадку якийсь “майонезом втоплений салатик”, якого вициганили у мами. […]