Категорія: Риба та морепродукти

Запіканка із лосося з савойською капустою
Легкі страви
Рецепти Юрка Підсадного

  Один з перших рецептів, який дуже полюбив після того, як на мене наклали санкції (дружина попросила на певний час готувати легші страви). Ця запіканка смакує розкішно, робиться дуже просто і швидко. Добре можна приготувати наперед і ввечері тільки ще допекти. Смачна сама по собі або з картоплею, рисом чи багетом. Що треба? (на 2 […]

Рибна запіканка з фенхелем
Легкі страви
Рецепти Юрка Підсадного

  Наша нова рубрика #легко_і_смачно акцентує увагу на страви, які просто готувати, та легкі у калорійності. При цьому вони повинні бути настільки смачні, щоб Вам захотілось їх їсти не тільки в піст, і не тільки тоді, коли треба готувати фігуру на літо ☺ Ця запіканка відповідає всім вище згаданим критеріям. Вона використовує продукт, про який […]

Сібас з фенхелем, лимоном та каперсами
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey

  Інгредієнти: 2 очищених та випотрошених сібаса, загальною вагою 1,25 кг. або 4 маленьких по 300 гр. 2 маленьких головки фенхеля з гілочками 3 столових ложки маленьких каперсів, промитих та висушених 1 лимон, нарізаний шматочками 2 гілочки кропу 25 гр. масла Оливкова олія 100 мл. білого вина Морська сіль та свіжо мелений чорний перець   […]

Рибка у пивному тісті

Рецепти Юрка Підсадного

Рибка у пивному тісті 4 порції Цей рецепт я використовую в першу чергу для приготування Fish & Chips, але дізнався його в Ельзації де так готують карпа в тісті. Що я ще тільки не смажив в цьому тісті… Кальмари, креветки, телячу вирізку, бичачі яйця … все чудове :) Він також чудово підходить для рибної страиу на […]

Маринований оселедець рецепти Юрка Підсадного

Маринований оселедець(на 4 порції) Дуже простенька, але надзвичайно смачна перекуска. Зокрема у моїй родині, вона невід’ємна частина святої вечері. Як і всі прості страви, важливо вибирати кращі інгредієнти. Попри першокласну сметану, важливо вибрати добрий оселедець. Я віддаю перевагу матєсу. Це той самий оселедець, але зловлений у період парування, коли він більш жвавий і жирніший. Не плутайте […]

Форель у подушці

Готуємо на вогні

Рецепт до передачі МАНГАЛ

Часто бояться готувати рибу на мангалі, бо вона може прилипнути до решітки чи вийти не такою, як би хотілося. Під час зйомок програми МАНГАЛ я з Тарасом Гавриком показали, як просто можна приготувати рибу, і ще й здивувати гостей. Це рецепт цікавий також тим, що все можна підготувати ще в дома, і потім лише приготувати на […]

Рибний пиріг

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Рибний пиріг (Fish pie) « Якщо погода не занадто штормова для виходу рибаків в море, то Різдво у Великобританії зазвичай приносить нам найкрасивіші подарунки у вигляді прекрасної риби з холодних чистих вод. Це класичний рецепт рибного пирога, який прославляє їх всіх.»   Інгредієнти: 1 х 1,5 кг. живих лобстерів 600 мл. напів знежиреного молока 1 […]

Форель-гриль
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

У нас знайти добру живу рибу не просто, але форель – одна з тих, яка є майже на кожному кроці. На жаль, ми чомусь рибу рідко готуємо. Шашлик, ковбаски і курка… все. Але чому? Те, що форель із грилю – смакота, певно, мало хто заперечить. Напевно, багато бояться, що у них не вдасться так, як би […]