М’ясо та птиця

Соковита і м’якесенька печення зі свині

Рецепти Юрка Підсадного

Хлоп із Баварії зобов’язаний знати толк у доброму запеченому м’ясі. Тож мушу поділитися ще одним чудовим і простим у виконанні рецептом, за який Ви отримаєте не одну похвалу. Цього разу готуємо шматок спинної частини свинини. Але це також добре працює й з іншими частинами без/із кісткою. Я надаю перевагу спинній частині, бо вона просто дешевша. Але надзвичайно […]

Соковита і м’якесенька печення зі свині

Рецепти Юрка Підсадного Read More »

Пекельне ягня повільного приготування
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey

  Інгредієнти: 4 ніжки ягняти Оливкова олія для смаження 2 почищених та порізаних моркви 1 цибулина, очищена та грубо нарізана 2 лаврових листочки 1 пляшка червоного вина, 750 мл. 500 мл. курячого бульйону Маленька гірстка листочків м’яти для декору   Для маринаду: 1-2 шт. зеленого перцю чілі, очищеного від насіння та нарізаного на ваш смак 1-2

Пекельне ягня повільного приготування
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey
Read More »

Курка із тайським карі
Рецепти Юрка Підсадного

Слово «карі» багато людей асоціює із жовтою сухою сумішшю спецій. Однак існує не менш знаменитий Тайський карі у формі пасти у яку входить чилі, лайм, каір, імбир та інше. Ми цьому продукту присвятили окрему статтю . Ось простий та надзвичайно смачний рецепт курочки із тайським карі. Його Ви можете сприймати як базу. Сміливо замінюйте курячу грудинку

Курка із тайським карі
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

Pulled pork – Jerk Style

в домашніх умовах

Low and slow…. Деколи безмежно хочеться зробити щось круте. І байдуже на час та гроші (за електроенергію, наприклад). Недавно зустрілись ми усі разом: я, моя дружина Катя, Святослав (засновник streetfood.in.ua) та його чарівна дівчина (а також наш редактор) – Саша. Я вирішив об’єднати дві страви, які дуже люблю, і зробити м’ясо в стилі «pulled pork» у

Pulled pork – Jerk Style

в домашніх умовах Read More »

Яловичина «Веллінгтон» (Beef Welington)
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey

  Інгредієнти: 2 x 400 гр. яловичого філе Оливкова олія для смаження 500 гр. суміші очищених лісових грибів 1 гілка чебрецю, тільки листочки 500 гр. прісного листкового тіста 8 скибок пармської шинки 2 яєчних жовтки, збитих з 1 столовою ложкою води та щіпкою солі Морська сіль та свіжо мелений чорний перець   Для червоного винного

Яловичина «Веллінгтон» (Beef Welington)
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey
Read More »

Тонкацу

Японський comfort food

Рецепти Юрка Підсадного

Японська кухня не славиться своєю простотою у приготуванні. Однак і тут є страви легкого виконання із феноменальним результатом. Кацу  (або Тонкацу)– саме одна з таких. По суті то відбивна, але з використанням цікавих інгредієнтів та  японської технології приготування, ми її піднімаємо на новий рівень. Кацу переважно роблять із свинини, також популярний варіант з курочки. Її переважно подають

Тонкацу

Японський comfort food

Рецепти Юрка Підсадного Read More »

Chicken tikka masala
Готуємо на вогні

Рецепт до передачі МАНГАЛ

Страва з Англії, яка смакує і називається по-індійськи, а ми з Тарасом Гавриком ще й поєднали її з тайськими інгредієнтами. І то все на Винниківському озері біля Львова. Чому би ні? Страва дуже смачна, гостренька і екзотична, а робиться так просто, що ми ще й встигли спекти індійський хліб Naan. yeah man :) Що треба

Chicken tikka masala
Готуємо на вогні

Рецепт до передачі МАНГАЛ

Read More »

Кращий рецепт Бограчу

Рецепти від Юрка Підсадного

Я хлоп з Баварії і більшість свого перебування в Україні провів на Галичині. Останнім часом, все частіше ,відвідую Закарпаття. Гарні краєвиди, чудова кухня і можливість відчути себе водієм раллі, намагаючись об’їхати всі ямиська, мене приваблюють. Попри банош, бринзу та неймовірні копчені та в’ялені м’ясні делікатеси, я закохався в БОГРАЧ. Ситний, гострий, наварестий суп, який традиційно готують в

Кращий рецепт Бограчу

Рецепти від Юрка Підсадного Read More »

Медові реберця

Яніко готує

Мій чоловік впевнений,  що я ідеальна господиня. А все тому, що в мене є список супер легких рецептів, а на вигляд і смак вони як з ресторану ;) Ну і ще, я в будь якій незрозумілій ситуації готую шмат мяса; ) Ось один з варіантів. 200 мл соєвого соусу 2 столових ложки розтопленого меду Розмішати,

Медові реберця

Яніко готує Read More »

Модерна українська страва
(омаж на котлету по-київськи)

Тарас запросив приготувати “щось українське” з нагоди Дня Незалежності. Однак, ліпити вареники було б нудно… Та й нерозумно, щиро кажучи. Наша країна має стільки розкішних продуктів, що я вирішив пройтися по ринку, вибрати кілька типічних українських продуктів і об’єднати їх в одну просту, легку і дуже смачну страву. Здається, вийшло, як планувалося :) Що треба на дві порції?

Модерна українська страва
(омаж на котлету по-київськи)
Read More »