Фірмовий тайський суп
Рецепти від Юрка Підсадного
Мій фірмовий тайський суп який Вас чудово зігріє у прохолодну пору.
Фірмовий тайський суп
Рецепти від Юрка Підсадного Read More »
Мій фірмовий тайський суп який Вас чудово зігріє у прохолодну пору.
Фірмовий тайський суп
Рецепти від Юрка Підсадного Read More »
Тарас запросив приготувати “щось українське” з нагоди Дня Незалежності. Однак, ліпити вареники було б нудно… Та й нерозумно, щиро кажучи. Наша країна має стільки розкішних продуктів, що я вирішив пройтися по ринку, вибрати кілька типічних українських продуктів і об’єднати їх в одну просту, легку і дуже смачну страву. Здається, вийшло, як планувалося :) Що треба на дві порції?
Модерна українська страва
(омаж на котлету по-київськи) Read More »
Коли наш су-шеф Христинка прийшла в Cafe BestOf на роботу, ми змінили наш борщ на її. І я ніколи не жалів про цей вибір :) З нагоди Дня незалежності, хочу з Вами поділитися рецептом.
Борщ від Христі
як ми робили в Cafe BestOf Read More »
Добрий бульйон, який буде служити основою для супів чи соусів, має бути кристально чистим і насиченим. Часто він трохи має смак овочів та спецій, бо їх додають зарано, або він просто виглядає не апетитно. Варіть бульйон на малій температурі при відкритій кришці. Якщо кипів більше, ніж 2 хвилини на сильному вогні, він починає мутніти. Пінку,
Як правильно варити: БУЛЬЙОН
Основи куховарства та корисні поради Read More »
Рецепти від Юрка Підсадного
Добра Сангрія – це спасіння від спеки та ідеальний спосіб швидко підняти настрій…
Рецепт сангрії Рецепти від Юрка Підсадного
Рецепт
Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 булок бріош 2 червоні цибулі 2 ст. л. бальзамічного оцту 250 г салату мікс 6 грубих слайсів синього сиру (рекомендую “bavaria blue”) Як робити? Акуратно помішати фарш
Бургер Рецепт
Xtra Cheezy Bluecheese Burger
Є страви які можуть зробити тебе легендою. Ось одна з них :) Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу (Foodworks) 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 булок бріош 12 слайсів бекону (сирого) 250 г салату мікс Маринований перець Jalapeno (по 3
Бургер “Tex-Mex” (з cafe BestOf)
Рецепти Юрка Підсадного Read More »
Рецепти Джеймі Олівера українською
Jamie Oliver
Заморожений чізкейк «Чорний ліс» (Black forest frozen cheesecake) «Цей прекрасний сучасний десерт однозначно приємно вразить ваших гостей!» Бісквіт: 75 гр. несолоного вершкового масла + шматочок для змазки 300 гр. печива з чорним шоколадом Начинка: 2 х 425 гр. банки темних вишень в сиропі 2 клементини 350 гр. цукрової пудри 6 великих яєць 400 мл
Заморожений чізкейк «Чорний ліс» Рецепти Джеймі Олівера українською Jamie Oliver
Рецепти Джеймі Олівера українською
Jamie Oliver
Неперевершений шоколадний пудинг за рецептом мами Джеймі (Jamie’s Mum’s gorgeous chocolate pudding) Спробуйте зробити його з заварним кремом замість традиційного різдвяного «Повірте мені, коли я кажу вам, що це надзвичайний шоколадний пудинг, то я вас ще дуже жалію» Інгредієнти: Для шоколадного соусу: 100 гр. вершкового масла + маленький шматочок для змазки 50 гр.
Рецепти Джеймі Олівера українською
Найкраща горіхова печеня з журавлиною та фісташками (Best-ever cranberry & pistachio nut roast) «Горіхова печеня – це вегетаріанський індик, дехто бажає щось інше, але є такі, для кого без цієї страви немає Різдва. Ця страва інакша, вона має основу з грибного різотто та з журавлиною вгорі, трошки нагадує пікантний перевернутий пиріг» Інгредієнти: 1 гірстка
Найкраща горіхова печеня з журавлиною та фісташками Рецепти Джеймі Олівера українською