☆☆ Просто

Голубці з картоплею

рецепти Юрка Підсадного

Голубці з картоплею На 4 порції Голубці фаршировані картоплею це одна з тих вегетеріанських страв, яка створює враження, що життя без м’яса таки можливе :) Чудово смакує з часниковою настійкою або грибною чи помідоровою підливкою. Останнім часом викорситовую саме цей рецепт на святвечір. Що треба ? 1 середня головка капусти 5 зернят душистого перцю 2 лаврових […]

Голубці з картоплею

рецепти Юрка Підсадного Read More »

Рибка у пивному тісті

Рецепти Юрка Підсадного

Рибка у пивному тісті 4 порції Цей рецепт я використовую в першу чергу для приготування Fish & Chips, але дізнався його в Ельзації де так готують карпа в тісті. Що я ще тільки не смажив в цьому тісті… Кальмари, креветки, телячу вирізку, бичачі яйця … все чудове :) Він також чудово підходить для рибної страиу на

Рибка у пивному тісті

Рецепти Юрка Підсадного Read More »

Кутя

Рецепти від Юрка Підсадного

В Україні кутя це основна страва на Різдво та святвечір. Хоч і багато хто боїться її зробити, на справді все не так страшно. Як і у всіх стравах з не багатьох інгредієнтів, важливо, вибрати кращі які можна знайти. То ж в принципі можна сказати, що секрет доброї куті залежить більше від вашого вміння підібрати продукти,

Кутя

Рецепти від Юрка Підсадного Read More »

Pavlova – Павлова
Рецепти Росса Анни

За всіма легендами , десерт дуже легкий, повітряний, витончений, для тендітних балерин, насправді калорійніший ніж сама Павлова ;) Для свого рецепта, щоб наблизити його до ідеї створення ,  я взяла нежирний м’який сир та натуральний йогурт, сезонні ягоди\фрукти,трохи цукрової пудри (для естетичних цілей) та саму”безешку”. Отже для ” безе-блюдечка” нам потрібен: білок 2шт цукор 1склянка( 180г)

Pavlova – Павлова
Рецепти Росса Анни
Read More »

Соус грибний

Рецепти Юрка Підсадного

Соус грибний (4 порції) Добрий соус вирішує чи страва буде чудесна чи середня. На жаль, особливо грибний у нас часто роблять більш подібним на клей до обоїв ніж на соус. Мій рецепт обходиться взагалі без муки та крохмалу, що робить його легким і в міру густим. Він ідеально підійде до голубців на святвечір, якщо забрати бульйон  та

Соус грибний

Рецепти Юрка Підсадного Read More »

Вушка до борщу та грибної юшки

Вушка до борщу та грибної юшки (на 2 – 8 порцій) Пишу на 2 -8 порцій, бо все залежить від Вас ;) Коли я перший раз познайомився з вушками, на святій вечері в Україні, я так захопився що у мене тарілка виглядала десь так, як на фото. І то я в той час ще не

Вушка до борщу та грибної юшки Read More »

Вареники з картоплею та цибулею

Вареники з картоплею та цибулею На 4 порції (приб. 40 шт) Вареники (та борщ) певно найважливіша страва української кухні. На диво, більшість рецептів з якими я стикався не чітко називають інгредієнти, а пишуть “на око”, “до готовності” та “до правильної консистенції”. Це не зрозуміло не тільки початківцям… Тому я попросив подругу – крутого дизайнера яка робить шикарні

Вареники з картоплею та цибулею Read More »

Медівник

рецепти від Юрка Підсадного

Обожнюю чай з медом та лимоном. Один з перших рецептів які я готував (і до сих пір люблю) це курячі гомілки запечені в кетчупі з медом. Медовуха один з небагатьох «міцних» алкогольних напоїв які мені смакують. Але я от ніколи не був особливим любителем медівника, аж поки я не зустрів голландський рецепт ароматного та соковитого

Медівник

рецепти від Юрка Підсадного Read More »

Мариновані гриби

Рецепти Юрка Підсадного

Якби Ви знали як нам завидують європейці, коли у нас сезон грибів. Вони з своїми гламурними “мікро-кошичками” і близько не назбирюють таку кількість, як у нас росте в Карпатах. Коли тесть привіз два відра і казав: “зроби щось”, я зрозумів, що пора перейти на рівень “чемна галицька господиня” і закрутити слоїки. Роботи (крім перебирання грибів)

Мариновані гриби

Рецепти Юрка Підсадного Read More »

Грибна юшка

Рецепти Юрка Підсадного

Грибна юшка (На 6 порцій) Переважно з грибів роблять крем суп, але й юшка може бути дуже смачною. Трішки складно стає добитися доброго результату коли воно подумано для вегетаріанців чи в піст, однак мій рецепт точно призведе до гарного настрою за столом (не через вермут, якого в піст звісно краще не давати ;)). Переконайтеся самі.

Грибна юшка

Рецепти Юрка Підсадного Read More »