Мій фірмовий тайський суп який Вас чудово зігріє у прохолодну пору.
Категорія: ☆☆ Просто
Добрий бульйон, який буде служити основою для супів чи соусів, має бути кристально чистим і насиченим. Часто він трохи має смак овочів та спецій, бо їх додають зарано, або він просто виглядає не апетитно. Варіть бульйон на малій температурі при відкритій кришці. Якщо кипів більше, ніж 2 хвилини на сильному вогні, він починає мутніти. Пінку, […]
Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 булок бріош 2 червоні цибулі 2 ст. л. бальзамічного оцту 250 г салату мікс 6 грубих слайсів синього сиру (рекомендую “bavaria blue”) Як робити? Акуратно помішати фарш […]
Є страви які можуть зробити тебе легендою. Ось одна з них :) Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу (Foodworks) 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 булок бріош 12 слайсів бекону (сирого) 250 г салату мікс Маринований перець Jalapeno (по 3 […]