Категорія: ☆☆ Просто

Курка із тайським карі
Рецепти Юрка Підсадного

Слово «карі» багато людей асоціює із жовтою сухою сумішшю спецій. Однак існує не менш знаменитий Тайський карі у формі пасти у яку входить чилі, лайм, каір, імбир та інше. Ми цьому продукту присвятили окрему статтю . Ось простий та надзвичайно смачний рецепт курочки із тайським карі. Його Ви можете сприймати як базу. Сміливо замінюйте курячу грудинку […]

Запіканка із лосося з савойською капустою
Легкі страви
Рецепти Юрка Підсадного

  Один з перших рецептів, який дуже полюбив після того, як на мене наклали санкції (дружина попросила на певний час готувати легші страви). Ця запіканка смакує розкішно, робиться дуже просто і швидко. Добре можна приготувати наперед і ввечері тільки ще допекти. Смачна сама по собі або з картоплею, рисом чи багетом. Що треба? (на 2 […]

Рибна запіканка з фенхелем
Легкі страви
Рецепти Юрка Підсадного

  Наша нова рубрика #легко_і_смачно акцентує увагу на страви, які просто готувати, та легкі у калорійності. При цьому вони повинні бути настільки смачні, щоб Вам захотілось їх їсти не тільки в піст, і не тільки тоді, коли треба готувати фігуру на літо ☺ Ця запіканка відповідає всім вище згаданим критеріям. Вона використовує продукт, про який […]

Сібас з фенхелем, лимоном та каперсами
Рецепти Гордона Рамсей українською
Gordon Ramsey

  Інгредієнти: 2 очищених та випотрошених сібаса, загальною вагою 1,25 кг. або 4 маленьких по 300 гр. 2 маленьких головки фенхеля з гілочками 3 столових ложки маленьких каперсів, промитих та висушених 1 лимон, нарізаний шматочками 2 гілочки кропу 25 гр. масла Оливкова олія 100 мл. білого вина Морська сіль та свіжо мелений чорний перець   […]

Найкращі шоколадні мафіни
Рецепти Юрка Підсадного

Із багатьох відомих мені американських страв, найпростішими у приготуванні вважав стейки та мафіни. Як же я помилявся… Бо на практиці  все вийшло зовсім інакше. Аби отримати бажаний  результат, мені довелося витратити чимало часу.  Як добре, що Ви читаєте «Streetfood». Сподіваюся, після моїх порад Вам вже не доведеться мучитись  :) Що треба (приб. 12 шт) ? […]

Тонкацу

Японський comfort food

Рецепти Юрка Підсадного

Японська кухня не славиться своєю простотою у приготуванні. Однак і тут є страви легкого виконання із феноменальним результатом. Кацу  (або Тонкацу)– саме одна з таких. По суті то відбивна, але з використанням цікавих інгредієнтів та  японської технології приготування, ми її піднімаємо на новий рівень. Кацу переважно роблять із свинини, також популярний варіант з курочки. Її переважно подають […]

Традиційні пиріжки з печі

Рецепти від Юрка Підсадного

Класичний український стрітфуд, у формі жирного куска тіста з рук бабці біля навчального закладу, має певний шарм… Однак я віддаю перевагу більше елегантному та менш жирному варіанту – традиційним пиріжкам з печі, як їх робила ще моя пра бабуня. Особливо на святвечір, це невід’ємна частина застілля, але й під час року не може не сподобатися. […]

Пампушки класичні

рецепти Юрка Підсадного

Пампушки Приблизно 40шт Що треба ? 60г масла ¼ л теплого молока 30г свіжих дріжджів 500г муки 150г цукру Трошки солі 1 Яйце 1 жовток Цедра з ½ лемону Олія для випікання   Як робити ? Молоко у малій мисці змішати з дріжджами та цукром, так щоб вони у ньому розчинилися. Присипати  невеличкою кількістю муки […]

Голубці з картоплею

рецепти Юрка Підсадного

Голубці з картоплею На 4 порції Голубці фаршировані картоплею це одна з тих вегетеріанських страв, яка створює враження, що життя без м’яса таки можливе :) Чудово смакує з часниковою настійкою або грибною чи помідоровою підливкою. Останнім часом викорситовую саме цей рецепт на святвечір. Що треба ? 1 середня головка капусти 5 зернят душистого перцю 2 лаврових […]

Рибка у пивному тісті

Рецепти Юрка Підсадного

Рибка у пивному тісті 4 порції Цей рецепт я використовую в першу чергу для приготування Fish & Chips, але дізнався його в Ельзації де так готують карпа в тісті. Що я ще тільки не смажив в цьому тісті… Кальмари, креветки, телячу вирізку, бичачі яйця … все чудове :) Він також чудово підходить для рибної страиу на […]

Кутя

Рецепти від Юрка Підсадного

В Україні кутя це основна страва на Різдво та святвечір. Хоч і багато хто боїться її зробити, на справді все не так страшно. Як і у всіх стравах з не багатьох інгредієнтів, важливо, вибрати кращі які можна знайти. То ж в принципі можна сказати, що секрет доброї куті залежить більше від вашого вміння підібрати продукти, […]

Pavlova – Павлова
Рецепти Росса Анни

За всіма легендами , десерт дуже легкий, повітряний, витончений, для тендітних балерин, насправді калорійніший ніж сама Павлова ;) Для свого рецепта, щоб наблизити його до ідеї створення ,  я взяла нежирний м’який сир та натуральний йогурт, сезонні ягоди\фрукти,трохи цукрової пудри (для естетичних цілей) та саму”безешку”. Отже для ” безе-блюдечка” нам потрібен: білок 2шт цукор 1склянка( 180г) […]