Перший заклад вибрав завдяки рекомендації Петра Нека – “Хліб і вино“, вул. Вірменська, 15
В меню хороший вибір бургерів:
Класичний бургер: яловичий і свинний фарш, салат, помідор, цибуля, мариновані огірочки,сир чеддер, булочка власного виробництва.
Булочка хрустка, добре підігріта і смачна (за власну пекарню, однозначний плюс), котлета в тандемі з соусом відкрила свої найкращі смакові якості, хоч я і скептично ставився до міксу фаршу, сама котлета (далі бургер) дуже вдало просмажена, спеції і сіль дуже гарно збалансовані, практично не містить сала. Можливо трішки багато перцю, та овочі нівелюють цей фактор.
Моя суб’єктивна оцінка цього бургера – 8,5 з 10
Дуже навіть сподобалось, я щиро здивований, що перший заклад і в мене вже хороше враження.
Ще трішки про сам заклад і обслуговування. Меню несли 10 хв, бургер готували 50 хв, курячний бургер (замовляла подруга) готували 1 год і 1 хв. Як виправдовувались офіціантки, в них був банкет і кухня не справлялась із замовленнями. Це було схоже на правду бо сиділа велика компанія тп.