На вулицях Львова з’явилися міні-кав’ярні, перед якими вибудовуються довгі черги студентів. Звісно, це вказівка на те, що тут недорого і смачно. Таке саме тепер є і перед спеціалізованими на млинцях закладами, які часто відкриваються поруч.
В Україні млинці мені найперше асоціюються із піцерією “Челентано”, оскільки там на десерт (на мою скромну думку) більше нема що брати. Однак, вони трішки товстіші, ніж я звик. Мабуть, тому, що у нас їх часто роблять із додаванням соди, від чого вони стають пухкішими.
Справжній “Crêpe” робиться тільки з яйця, муки і молока або мінеральної води. У Франції млинці (там це традиційний streetfood) можна знайти на кожному кроці, і продавці з їх приготування роблять шоу. Креп повинен бути максимально тоненьким і майже нейтральним на смак. Чи він буде солоним, чи солодким вирішує начинка.
У цьому випадку важко сказати, що Вам пропонують: млинець чи креп? Я вже був тут кілька разів, і таке враження, наче то залежить від зміни :) Раз ситний млинець, раз ніжний креп, якого б зацінили і в Британії (тій, що у Франції).
Як би не було, але смачним воно є. На вибір пропонуються різні начинки: як солоні, так і солодкі. Плюс пропонують каву, какао та інші гарячі напої. Навіть фірмові напої типу “какао з M&M’s”, що я звик бачити швидше в McDonalds, і, враховуючи, що продукція MARS виробляється в країні х**ла, краще б воно там і лишалося.
Кава-Bruno економ класу, на жаль, не дуже тішить.
Враховуючи лояльні ціни, привітний персонал і чистоту, заклад можемо рекомендувати. Було би ще приємно, якби вдалося таки стандартизувати млинці і розробити технологію “не прилипання” до упаковки, в якій їх подають :)