якщо шукаєте відчуття китайського ресторанчика, і Вам пощастить отримати повне замовлення, навіть в один час, то “Americano” повинен сподобатися…
Категорія: Не стрітфуд
Напевно, львів’яни точно хоч краєм вуха чули про заклад грецької кухні десь на проспекті Шевченка, де нема вивіски, “вагонка” на стінах, але дуже великі порції, смачнюща їжа і домашній персонал.
Часто нас питають: “То Ви тільки про вуличну їжу пишете”? Ні! Не тільки! Інколи ми собі навіть дозволяємо відвідати найкрутіші заклади Львова і, звісно, хочемо похвалитися… тобто поділитися своїми враженнями і про них ;)
Зазвичай я пишу відгуки через 1-2 дні опісля відвідування закладу: най все осяде і розкладеться по поличках. Можливо, ще організм покаже, чи немає прихованих наслідків від перебування у закладі… Але у випадку “Сувлакі бар”, що у Львові на площі Катедральній, 3, я відчуваю бажання попередити всіх одразу.
Нас знову запросив Діма Борисов. Цього разу презентували нове морське меню. Із цієї нагоди привезли цілого охолодженого тунця yellow fin…
У Львові, навіть у центрі, не так багато точок, де можна якісно, швидко перекусити. Тим паче, тішить, що Bubble Waffle вирішив не тільки презентувати новий вид стрітфуду у Львові, але й робити його на високому рівні.
На діловий обід чи на романтичну вечерю Тортуфо виявився, певно, один із кращих закладів у Львові. Коли заходиш, автоматично вітаєшся словами CIAO і відчуваєш себе трішки, як в Італії, однак атмосферу торгового центру ніхто не відмінить…
“Франчайзинг …— це форма співпраці між юридично та фінансово незалежними сторонами…, в рамках якої одна сторона (франчайзер), що володіє успішним бізнесом, відомою торговою маркою, ноу-хау, комерційними таємницями, репутацією та іншими нематеріальними активами, дозволяє іншій стороні (франчайзі) користуватися цією системою на певних умовах.” wikipedia Чому з цього починаємо огляд закладу харчування ? Та бо як можуть бути […]
Театр пива «Правда» Craftbeer разом з бургерами, певно, найбільш трендове явище за останні роки у галузі кулінарії… У 70-х роках у США почали легалізувати право варити пиво у своїх чотирьох стінах. Американці, які часто люблять з простої ідеї зробити щось гігантське (див. змагання по BBQ), і тут не проспали тренд. Як гриби після дощу, у штатах почала […]
У мене складається враження, що треба створити ще один розділ на нашому сайті – “Перлини Львова”… Для маленьких, захованих закладів, які, можливо, не одразу викликають бажання зайти, але до яких повертаєшся знову і знову після першого візиту. Чайхана Самарканд – один із таких… На свій сором мушу зізнатися, що не дуже знайомий із кухнею узбеків. Я виріс в […]
У моїх батьків дні народження проходять в двічі веселіше, оскільки у них попадає на той самий день. Останнім часом все частіше організація дійства переходить на мене, бо я цю справу люблю. Коли велика компанія, ми часто справляли у ресторані “Гуцульський двір”, однак цього разу хотілося чогось нового. По рекомендації шефа, який недавно для себе відкрив на […]
Кав’ярня «Бахчисарай» Один з небагатьох позитивних ефектів війни в Україні – це значне збільшення колоритності закладів харчування у Львові. Зокрема, до нас приїхали і кримські татари, кухня яких для мене завжди здавалася цікавою та екзотичною. За словами власників (в інтерв’ю для tvoemisto.tv), “головною ціллю закладу є познайомити львів’ян із культурою кримських татар, зокрема, через культуру споживання кави. […]