Категорія: Авторські

Стейк-хаус соус | Рецепти від Юрка Підсадного

Кожен добрий Стейк Хаус має свій фірмовий соус. Не плутайте “стейк соус” (який зазвичай темний і нагадує соус BBQ) зі “стейк-хаус соус”, який не має рамок і може кардинально відрізнятися, залежно від закладу. Це рецепт соусу з мого Café BestOf у Львові. Він чимось нагадує соус “Бернез”, якого у Франції дуже люблять додавати до стейків. […]

для барбекю, фондю та всього іншого

Соуси: прості та смачні
Рецепти від Юрка Підсадного

“Помішєв, помішєв і всьо”… Десь так можна описати процес приготування наступних соусів, які Вам пригодяться не тільки до фондю, яке ми вам радили приготувати на Новий рік, але й взагалі для всіх випадків життя.   [metaslider id=772]

Сирний соус з мікрохвильовки | Рецепти від Юрка Підсадного

Футбол, пиво, бездонна тарілка чіпсів начо + цей соус. Життя вдалося. Це типічно “хлопський” рецепт. Дівчата, коли почують “мікрохвильовка+сир+вершки+чіпси”, певно жахнуться… Але ми, хлопаки, таке любимо ;) Соус, між іншим, також смачний до риби, птиці і картоплі. Коли “пацани” не бачать, раджу спробувати з свіжою нарізкою овочів (огірок, морква, зелена цибуля, редиска і т. д.) + крекери. […]

Горіхові тістечка
Рецепти Юрка Підсадного

Що треба для приготування приблизно 60 шт.? 200 г масла кімнатної температури 1 серцевина свіжої ванілі (або пакетик ваніліну) 2 жовтки 300 г муки 50 г меленого лісового горіха 50 г меленого мигдалю 1 скибку солі 120 г цукру 3 пачки ванільного цукру Як робити ?  Масло збити міксером, поки не стане біле і пухке […]

Класичні тістечка
Рецепти Юрка Підсадного

Що треба для приготування приблизно 80 шт.? 150 г цукрової пудри 1 скибку солі 400 г муки 300 г масла кімнатної температури   Як робити ? Пудру, сіль та муку через сито додати до муки і ретельно перемішати. Загорнути щільно у харчову плівку і помістити на ніч у холодильник. Тісто перемішати і розкатати на поверхні з мукою […]

Сирні пампушки від Юрка Підсадного | Рецепт

Так, це ті що, Ви пам’ятаєте ще з Cafe BestOf, різдвяних ярмарків і т. д.  :) Ділюся рецептом за однієї умови: їсти тільки свіжими/гарячими і з друзями чи коханою людиною. Рецепт для приготування приблизно 14-18 шт.  Що треба ? 200 г творогу 80 г сметани 2 яйця 2 ч. л. горілки (або ароматизованого високовідсоткового лікеру на […]

Шоколадний мус (Mousse au chocolat)
рецепти Юрка Підсадного

Якщо дівчата щось люблять на 100%, то це шоколад! А якщо це не просто цукерки на вагу із супермаркета, а власноруч зроблений десерт, то ти вже у виграші :) Шоколадний мус смачний сам по собі або з вершками та/або ягідками. Також його чудово можна використовувати як крем для торта. Цей рецепт присвячується всім Львівським шокоголікам, а найперше […]

Гострий тайський суп Tom Yum
Рецепти Юрка Підсадного

Хтось у холодну пору гріється чаєм, хтось глінтвейном, а я надаю перевагу ось цьому супчику. Його швидко і легко можна приготувати, а завдяки екзотичним інгредієнтам Ви не тільки зігрієте, а ще й здивуєте своїх гостей… Що треба ? 1 л курячого бульйону (не перестарайтеся зі спеціями: тільки сіль і перець) 1 куряча грудинка (приб. 200 г) […]

Кращий рецепт глінтвейну
Рецепти Юрка Підсадного

В Cafe BestOf замовляли по 100-200 порцій в день. В наслідок чого ми відточили рецепт так, що сміло заявляю, що кращого не пробував :) Особливо у комбінації з сирними пампушками, він Вам піднімить настрій в любу погоду… Що треба ? 3 апельсина 1 лимон 2,25 л доброго сухого червоного вина (наприклад Merlot або Shiraz) 0,2 […]

Рецепт анісового лікеру (самбука, узо, ракі)
Рецепти Юрка Підсадного

У теплих країнах полюбляють анісовий лікер. В Італії – самбука, в греції – узо, у Туреччині – ракі. Всі вони смачні, але дорогі, тому радимо зробити їх самостійно. Не повірите як то просто :) Що треба ? 40г зерняток анісу 5 шт Бадяну 1 г кориці цілої ½ кг цукру 1 л горілки Як робити […]

“Крутий кавун” рецепт який змінить Ваші літні посиденьки…

Пропонуємо  цього літа подавати оригінальні напої в кавуні. Зусилля мінімальні, витрати ще менші, результат чудовий. Не тільки Ваші напої натягнуть приємного кольору та присмаку, але й сам кавун натягне алкоголю. Таким чином “WOW ефект” повториться ще раз під кінець вечора, коли Ви його подасте у формі фруктового салату, або просто так. Що треба ?  1 […]

Рецепт лікеру “Адвокат” (лікер з яець)

Лікер «Адвокат» не дуже популярний в Україні, а даремно. Він не класичний напій в різдвяний час, але й чудово пасує до морозива і свіжих ягід. Також кекси на його основі надзвичайно смачні і сочисті. Що треба ? Приб. 1,2 л  8 жовтікв з домашніх яєць 1 пакетик ванільного цукру 250г цукру пудра 375 г сгущеного молока […]