Категорія: Рецепти

Фірмовий тайський суп
Рецепти від Юрка Підсадного

Мій фірмовий тайський суп який Вас чудово зігріє у прохолодну пору.

Модерна українська страва
(омаж на котлету по-київськи)

Тарас запросив приготувати “щось українське” з нагоди Дня Незалежності. Однак, ліпити вареники було б нудно… Та й нерозумно, щиро кажучи. Наша країна має стільки розкішних продуктів, що я вирішив пройтися по ринку, вибрати кілька типічних українських продуктів і об’єднати їх в одну просту, легку і дуже смачну страву. Здається, вийшло, як планувалося :) Що треба на дві порції? […]

Борщ від Христі
як ми робили в Cafe BestOf

Коли наш су-шеф Христинка прийшла в Cafe BestOf на роботу, ми змінили наш борщ на її. І я ніколи не жалів про цей вибір :) З нагоди Дня незалежності, хочу з Вами поділитися рецептом.

Як правильно варити: БУЛЬЙОН
Основи куховарства та корисні поради

Добрий бульйон, який буде служити основою для супів чи соусів, має бути кристально чистим і насиченим. Часто він трохи має смак овочів та спецій, бо їх додають зарано, або він просто виглядає не апетитно. Варіть бульйон на малій температурі при відкритій кришці. Якщо кипів більше, ніж 2 хвилини на сильному вогні, він починає мутніти. Пінку, […]

Рецепт сангрії

Рецепти від Юрка Підсадного

Добра Сангрія – це спасіння від спеки та ідеальний спосіб швидко підняти настрій…

Бургер
Xtra Cheezy Bluecheese Burger

Рецепт

  Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6  булок бріош 2 червоні цибулі 2 ст. л. бальзамічного оцту 250 г салату мікс 6 грубих слайсів синього сиру (рекомендую “bavaria blue”)   Як робити? Акуратно помішати фарш […]

Бургер “Tex-Mex” (з cafe BestOf)
Рецепти Юрка Підсадного

Є страви які можуть зробити тебе легендою. Ось одна з них :)   Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу (Foodworks) 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 булок бріош 12 слайсів бекону (сирого) 250 г салату мікс Маринований перець Jalapeno (по 3 […]

Заморожений чізкейк «Чорний ліс»

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Заморожений чізкейк «Чорний ліс» (Black forest frozen cheesecake) «Цей прекрасний сучасний десерт однозначно приємно вразить ваших гостей!»   Бісквіт: 75 гр. несолоного вершкового масла + шматочок для змазки 300 гр. печива з чорним шоколадом Начинка: 2 х 425 гр. банки темних вишень в сиропі 2 клементини 350 гр. цукрової пудри 6 великих яєць 400 мл […]

Неперевершений шоколадний пудинг за рецептом мами Джеймі

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Неперевершений шоколадний пудинг за рецептом мами Джеймі (Jamie’s Mum’s gorgeous chocolate pudding) Спробуйте зробити його з заварним кремом замість традиційного різдвяного   «Повірте мені, коли я кажу вам, що це надзвичайний шоколадний пудинг, то я вас ще дуже жалію»   Інгредієнти: Для шоколадного соусу: 100 гр. вершкового масла + маленький шматочок для змазки 50 гр. […]

Найкраща горіхова печеня з журавлиною та фісташками

Рецепти Джеймі Олівера українською

Найкраща горіхова печеня з журавлиною та фісташками (Best-ever cranberry & pistachio nut roast)   «Горіхова печеня – це вегетаріанський індик, дехто бажає щось інше, але є такі, для кого без цієї страви немає Різдва. Ця страва інакша, вона має основу з грибного різотто та з журавлиною вгорі, трошки нагадує пікантний перевернутий пиріг» Інгредієнти: 1 гірстка […]

Шоколадно-гарбузовий пай крем-брюле

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Шоколадно-гарбузовий пиріг крем-брюле (Chocolate pumpkin brûlée pie)   «Шоколад в цьому тришаровому пирозі виступає в ролі смачного бар’єра між начинкою та коржом, тримаючи хрустку скоринку»   Інгредієнти: 50 гр. какао-порошку 175 гр. борошна 2 столових ложки цукрової пудри 115 гр. масла, замороженого та порізаного кубиками 1 яєчний жовток 100 гр. розтопленого чорного шоколаду (не більше […]

Різдвяний пудинг з вином «Він Санто»

Рецепти Джеймі Олівера українською

Jamie Oliver

Різдвяний пудинг з вином «Він Санто»за рецептом моєї бабусі (My Nan’s Christmas pud with vin santo) «Приготуйте цей легкий різдвяний пудинг – і забудьте про купівлю магазинного назавжди »   Інгредієнти: 500 гр. сухофруктів (напр. журавлина, вишня, курага та ізюм) 100 гр. нарізаних фініків 3 столових ложки порізаного кристалізованого імбиру 125 гр. ниркового сала 1 […]