Рецепти

Моцарела-фрі з полунично-часниковим соусом

(так, це дійсно смачно)
Рецепти від Юрка Підсадного

Було у Вас таке, що Ви добре розумієте, що щось нездорове, калорії зашкалюють і воно жирне…. але ж – СМАЧНО! ХОЧУ! Ось це саме про моцарелу-фрі. По-моєму, кращого до пива не існує. Приготування не надто складне, і можна наробити собі запасів, їх зберігати в морозилці і тільки з потреби витягувати. Тоді лишається змішати фірмовий полунично-часниковий […]

Моцарела-фрі з полунично-часниковим соусом

(так, це дійсно смачно)
Рецепти від Юрка Підсадного Read More »

Рієт з свинини (rillettes)
Рецепти від Юрка Підсадного

Рієт (rillettes) – це французький м’ясний делікатес, який переважно подають з багетом як аперетив. Він нагадує нашу тушонку і належить до моїх улюблених перекусок, зокрема, на сніданок. Рієт легко робиться, але займає трошки часу. Тому рекомендую робити трошки більше, закрити у банки і витягувати при потребі. Рієт зберігається декілька місяців у слоїку, якщо зверху накрити ще шаром смальцю. Без того в холодильнику він буде зберігатись 1-2 тижні.

Рієт з свинини (rillettes)
Рецепти від Юрка Підсадного
Read More »

ребра гриль барбекю

Ребра-гриль «Лента за
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Ребра-гриль «Лента за лентою» Коли я був меншим, почав задумуватися, який тип дівчини буду шукати собі для пари. Зрозумів одне: мені важливо, щоб вона хотіла замовити зі мною гору м’яса, з’їсти його із насолодою і ще й облизати собі пальці після цього. Не можу собі уявити, як це: піти в заклад їсти смачний стейк, а

Ребра-гриль «Лента за
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного
Read More »

ТОП-10 простих маринадів до салатів

ТОП-10 простих маринадів до салатів Я зі своїм бро Biggy поїхав у Польщу, де він хотів придбати собі готові маринади до салатів. Мені то якось дивно, бо приготувати маринад зовсім не займає багато часу. Також це дешевше, і Ви знаєте, що у ньому. Точно там не буде консервантів, які часто додають у готові продукти для

ТОП-10 простих маринадів до салатів Read More »

Рецепт румунської пасти до хліба – Zacusca

Zacusca  – рецепт румунської пасти до хліба Мій колега Алекс з Брашова розповів нам про стрітфуд у Румунії і нагадав мені про дуже смачну страву, рецептом якої я не можу не поділитися :) Назва всім українцям буде звучати дуже рідною – ЗАКУСКА (Zacusca). Однак, ми не про шпроти на батоні і навіть не про сало

Рецепт румунської пасти до хліба – Zacusca Read More »

кращий рецепт паски

Кращий рецепт паски від баби Юлі
Рецепти на Великдень
Паска

Коли свято наближається, всі господині починають перейматися за паски. Цього року купуємо у хлібному чи замовляємо у когось? Ні-ні, шановні…. цього року ми робимо самі! І робимо по-жіночому – так, щоб всім стало заздрісно ;) Я багато рецептів перепробував. Від маминого родинного рецепту (який часто виходив темнішим, ніж треба ;) ) до італійської панетони. Однак, жодна

Кращий рецепт паски від баби Юлі
Рецепти на Великдень
Паска
Read More »

Як правильно варити: КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ
Основи куховарства та корисні поради

Картопляне пюре часто роблять водянистим, без структури та смаку… Це дуже шкода, бо добре пюре легко робити, і воно може частково навіть перебрати на себе увагу основної страви ;) Що треба на 4 порції ? 800 г розсипчастої картоплі 1 ч. л .солі 200 мл молока або вершків (15%) 2 ст. л. доброго вершкового масла Свіжомелений мускатний горіх

Як правильно варити: КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ
Основи куховарства та корисні поради
Read More »

Справжній смачний буріто | Готуємо на вогні |Рецепт до передачі МАНГАЛ

Існують страви, яким дешеві заклади так спаскудили імідж, що стає незрозуміло, чому вони взагалі популярні. Буріто один із них. Всім любителям південно-американської кухні рекомендую зробити самому і насолодитися цією смачною і ситною стравою, яку досить легко зробити самому. Що треба на 4 порції ? 2 ст. л. оливкової олії 300 г начинки з сирих ковбасок,

Справжній смачний буріто | Готуємо на вогні |Рецепт до передачі МАНГАЛ Read More »

Як правильно варити
Основи куховарства

Рис має бути пухким, розсипчастим і не подібним на кашу. Добитися цього результату легше, ніж Ви думаєте. Готуйте його за моїм рецептом і навіть забудете про те, що рис вміє пригорати ;) Що треба на 4 порції? 1 горнятко рису (наприклад, басматі) 2 горнятка води ½ ч.л. солі Як правильно готувати? Рис ретельно помити у ситі, поки вода

Як правильно варити
Основи куховарства
Read More »

Шинка з посудомийки
Extreemcooking

Я пригадую як на мене батьки дивилися, коли я в перше засунув замотаний в (чистий) пакет з сміття Лосось в посудомийку. Мама певно думала, що синок остаточно подурів. Але то була чи не найсмачніша риба в мому житті. Головне памятайте, що порошок давати не треба і пакет має бути справді щільно закритий;) Якщо вакуумно запаяти

Шинка з посудомийки
Extreemcooking
Read More »