Гарбузовий крем-суп

Рецепти від Росса Анни

 

img_20161117_085318

Гарбуз 0,4 кг
Олія оливкова/ соняшникова 20г
Соус песто 15г
Перчик чілі дрібка
Цибуля 1шт
Насіння гарбуза дрібка
Селера свіжа/сушена кілька листочків
Вершки 100г
Сіль/перець дрібка
Гарбуз почистити від шкірки, видалити м’якоть. Помити, нарізати кубиками. Цибульку почистити та нарізати як завгодно. Обсмажити їх ( я смажу в тому посуді в якому готую, європейці наголошують”ванболпрепарейшн”- тобто економія води , для нас це теж стає важливим :)

Приправити (чілі додасть зігріваючої гостроти, селера ледь помітно відтіняє, не змінюючи смак, при цьому дуже корисна. Додати 150г води. За 7хв гарбуз стане доволі м’яким. Додайте 100г вершків. Після наступного кипіння , збити блендером.

Додайте соус песто при подачі, посипте гарбузовим насінням та уявіть, що ви десь на  Балканах ;)

Позначено , , , , , ,