Грінки з плавленим сирочком
Рецепти Юрка Підсадного

Мега просто, мега смачно! Ідеально готується наперед і можна взяти з собою на пікнік чи шашлик. Якраз на перший перекус, поки м’ясо готується на вогні ;)

Що треба?

3 яйця середнього розміру
3 кубики плавленого сиру “Дружба” (я беру ТМ “Весела корівка”)
3 ст. л. доброго густого майонезу (я беру “Торчин “Європейський”)
3 зубчики потертого часнику
1 ст. л. дуже дрібно посіченої петрушки
1 ч. л. дуже дрібно посіченого тим’яну
1/2 ч. л. карі
Кілька крапель червоного табаско або соусу срірача
Свіжо мелений чорний перець

Як робити?

Яйця зварити на круто і дати схолонути. Яйця і сирок натерти грубими шматками на тертці або збити у міксері. Перемішати з рештою інгредієнтів і поставити на ніч настоятися у холодильнику. Подати з грінками або смаженим хлібом.

Готово!