То з тих новомодних сніданків? Та ні… То вівсянка “по-модному”, тобто з фруктами, горішками та молочними продуктами. Мюслі вже їдять, скільки світ існує (ну майже ;). І то має добру причину. Тут є все для доброго старту дня, і при цьому не завантажує шлунок. А роботи, як два пальці об асфальт.
Що треба на 2 порції?
2 уп. соняшникового насіння (не солене), чищене і смажене до золотистого кольору
1/2 зрілого манго (прибл. 200 г), порізаного кубиками
1 зрілий банан, порізаний слайсами
2 ст. л. лаймового соку
2 ст. л. меду
300 г нейтрального йогурту (3-4% жиру)
4 ст. л. вівсяних пластівців
Як робити?
Манго та банан змішати з соком лайма. Половину фруктів збити блендером з йогуртом та медом в пюре, а другу притримати. Пюре змішати з пластівцями. Декорувати рештою фруктів і посипати насінням. За бажання ще полити трішки рідким медом.