Я пригадую як на мене батьки дивилися, коли я в перше засунув замотаний в (чистий) пакет з сміття Лосось в посудомийку. Мама певно думала, що синок остаточно подурів. Але то була чи не найсмачніша риба в мому житті. Головне памятайте, що порошок давати не треба і пакет має бути справді щільно закритий;) Якщо вакуумно запаяти […]
Категорія: Авторські
Набрид узвар і чай? Спробуйте цей оригінальний і смачний варіант компоту! Що треба? (приблизно на 3 л) 500 г яблука, бажано кисленьких 3,5 л води 200 г коричневого цукру 1 пакет ванільного цукру 1 пластинка лимону 1 пластинка свіжого імбиру 1-2 палички кориці 2 зірочки бадяну 3 гвоздики 3 зернятка духмяного перцю Скибка свіжо тертого мускатного горіха Яблука […]
Глінтвейн набрид, а гаряче пиво – збоченство… Спробуйте цей популярний гарячий напій, який (по-моєму) нічим не поступається глінтвейну. Його легше приготвувати і, певно, більше здивує Ваших гостей :) Пропоную Вашій увазі одразу два варіанти приготування і чекаю на коментарі у нашій групі FACEBOOK. Принцип приготування завжди однаковий. Всі інгредієнти змішуються у горнятку 200 мл. Як декоративний […]
Новий рік – це свято, коли хочеться себе потішити. На жаль, в Україні я помітив, себе балують більше дорогим алкоголем, а їдять не дуже вишукані речі. Певно, найбільш традиційною стравою на Новий рік є салат олів’є. Після покупки віскі за 500 грн, у кращому випадку ще знайдеться 100 грн на баночку ікри для десяти людей. […]
Кожен добрий Стейк Хаус має свій фірмовий соус. Не плутайте “стейк соус” (який зазвичай темний і нагадує соус BBQ) зі “стейк-хаус соус”, який не має рамок і може кардинально відрізнятися, залежно від закладу. Це рецепт соусу з мого Café BestOf у Львові. Він чимось нагадує соус “Бернез”, якого у Франції дуже люблять додавати до стейків. […]
Футбол, пиво, бездонна тарілка чіпсів начо + цей соус. Життя вдалося. Це типічно “хлопський” рецепт. Дівчата, коли почують “мікрохвильовка+сир+вершки+чіпси”, певно жахнуться… Але ми, хлопаки, таке любимо ;) Соус, між іншим, також смачний до риби, птиці і картоплі. Коли “пацани” не бачать, раджу спробувати з свіжою нарізкою овочів (огірок, морква, зелена цибуля, редиска і т. д.) + крекери. […]
Що треба для приготування приблизно 60 шт.? 200 г масла кімнатної температури 1 серцевина свіжої ванілі (або пакетик ваніліну) 2 жовтки 300 г муки 50 г меленого лісового горіха 50 г меленого мигдалю 1 скибку солі 120 г цукру 3 пачки ванільного цукру Як робити ? Масло збити міксером, поки не стане біле і пухке […]
Що треба для приготування приблизно 80 шт.? 150 г цукрової пудри 1 скибку солі 400 г муки 300 г масла кімнатної температури Як робити ? Пудру, сіль та муку через сито додати до муки і ретельно перемішати. Загорнути щільно у харчову плівку і помістити на ніч у холодильник. Тісто перемішати і розкатати на поверхні з мукою […]
Так, це ті що, Ви пам’ятаєте ще з Cafe BestOf, різдвяних ярмарків і т. д. :) Ділюся рецептом за однієї умови: їсти тільки свіжими/гарячими і з друзями чи коханою людиною. Рецепт для приготування приблизно 14-18 шт. Що треба ? 200 г творогу 80 г сметани 2 яйця 2 ч. л. горілки (або ароматизованого високовідсоткового лікеру на […]
Якщо дівчата щось люблять на 100%, то це шоколад! А якщо це не просто цукерки на вагу із супермаркета, а власноруч зроблений десерт, то ти вже у виграші :) Шоколадний мус смачний сам по собі або з вершками та/або ягідками. Також його чудово можна використовувати як крем для торта. Цей рецепт присвячується всім Львівським шокоголікам, а найперше […]