М’ясо та птиця

Бургер
Xtra Cheezy Bluecheese Burger

Рецепт

  Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6  булок бріош 2 червоні цибулі 2 ст. л. бальзамічного оцту 250 г салату мікс 6 грубих слайсів синього сиру (рекомендую “bavaria blue”)   Як робити? Акуратно помішати фарш […]

Бургер
Xtra Cheezy Bluecheese Burger

Рецепт

Read More »

Бургер “Tex-Mex” (з cafe BestOf)
Рецепти Юрка Підсадного

Є страви які можуть зробити тебе легендою. Ось одна з них :)   Що треба на 6 бургерів? 700 г чистого яловичого фаршу (Foodworks) 1 ч. л. гірчиці (“Торчин. Американська”) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 булок бріош 12 слайсів бекону (сирого) 250 г салату мікс Маринований перець Jalapeno (по 3

Бургер “Tex-Mex” (з cafe BestOf)
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

Котлет з ягня по-мароканськи
Готуємо на вогні

Рецепт до передачі МАНГАЛ

Мій батько родом з Франції, де багато іммігрантів з Марокко та інших арабських країн. Відповідно я ще в дитинстві стикнувся з арабською кухнею і їхніми інгредієнтами. Ми часто готували вдома cous-cous royale і тахін. На жаль, в Україні мало хто готує арабські страви, а дуже шкода, бо вони надзвичайно смачні і вміщають багато цікавих інгредієнтів. У

Котлет з ягня по-мароканськи
Готуємо на вогні

Рецепт до передачі МАНГАЛ

Read More »

Куряче сате (східні шашлики) з арахісовим соусом
Рецепти Юрка Підсадного

Це швидкий рецепт, з яким можна когось без особливих зусиль здивувати своїми кулінарними вміннями. Недаремно це чи не найпопулярніший стрітфуд Азії. За цим принципом можна маринувати також практично всі види м’яса. Подайте три різні шашлички і зробіть страву ще цікавішою. Що треба (на дві порції)? Для шашликів: 300 г курячої грудинки 1 зубчик часнику 1/2

Куряче сате (східні шашлики) з арахісовим соусом
Рецепти Юрка Підсадного
Read More »

кращи рецепт шашлику

Кращий маринад для шашлика зі свинини та телятини

Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Коли починає теплішати, і пташки співають, у мене одразу з’являється тяга приготувати щось на вогні. Почнемо з мого улюбленого маринаду для шашлика зі свинини та телятини…

Кращий маринад для шашлика зі свинини та телятини

Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Read More »

Бургер “The Legend” (aka “California” з Cafe BestOf) | Рецепт

Що треба на 6 бургерів ? 700 г чистого яловичого фаршу (Foodworks) 1 ч. л. гірчиці (Торчин Американська) 50 г пива (будь-яке світле) ½ ч. л. солі 6 класичних булок 12 слайсів сиру чедар (якісний, НЕ ARO!) 250 г салату мікс Помідор (по 2 слайси жовтого і червоного) Корнішон або квашений огірок, тонкими слайсами червона

Бургер “The Legend” (aka “California” з Cafe BestOf) | Рецепт Read More »

Рієт з свинини (rillettes)
Рецепти від Юрка Підсадного

Рієт (rillettes) – це французький м’ясний делікатес, який переважно подають з багетом як аперетив. Він нагадує нашу тушонку і належить до моїх улюблених перекусок, зокрема, на сніданок. Рієт легко робиться, але займає трошки часу. Тому рекомендую робити трошки більше, закрити у банки і витягувати при потребі. Рієт зберігається декілька місяців у слоїку, якщо зверху накрити ще шаром смальцю. Без того в холодильнику він буде зберігатись 1-2 тижні.

Рієт з свинини (rillettes)
Рецепти від Юрка Підсадного
Read More »

ребра гриль барбекю

Ребра-гриль «Лента за
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного

Ребра-гриль «Лента за лентою» Коли я був меншим, почав задумуватися, який тип дівчини буду шукати собі для пари. Зрозумів одне: мені важливо, щоб вона хотіла замовити зі мною гору м’яса, з’їсти його із насолодою і ще й облизати собі пальці після цього. Не можу собі уявити, як це: піти в заклад їсти смачний стейк, а

Ребра-гриль «Лента за
Готуємо на вогні
Рецепти від Юрка Підсадного
Read More »

Справжній смачний буріто | Готуємо на вогні |Рецепт до передачі МАНГАЛ

Існують страви, яким дешеві заклади так спаскудили імідж, що стає незрозуміло, чому вони взагалі популярні. Буріто один із них. Всім любителям південно-американської кухні рекомендую зробити самому і насолодитися цією смачною і ситною стравою, яку досить легко зробити самому. Що треба на 4 порції ? 2 ст. л. оливкової олії 300 г начинки з сирих ковбасок,

Справжній смачний буріто | Готуємо на вогні |Рецепт до передачі МАНГАЛ Read More »

Шинка з посудомийки
Extreemcooking

Я пригадую як на мене батьки дивилися, коли я в перше засунув замотаний в (чистий) пакет з сміття Лосось в посудомийку. Мама певно думала, що синок остаточно подурів. Але то була чи не найсмачніша риба в мому житті. Головне памятайте, що порошок давати не треба і пакет має бути справді щільно закритий;) Якщо вакуумно запаяти

Шинка з посудомийки
Extreemcooking
Read More »