Мій улюблений коктейль, Негроні, — це витончена гармонія гіркоти, солодкості та цитрусової свіжості. Попри простий рецепт — рівні частини джину, солодкого вермуту та Campari — кожен ковток розкриває глибину смаків.
Секрет Негроні — у можливості експериментувати. Різні джини та вермути дозволяють створювати абсолютно нові профілі: від яскравих цитрусових до пряно-ароматичних. Цей коктейль — як полотно для творчості, де кожна деталь змінює загальну картину.
Що треба?
- 30 мл сухого джину (наприклад Tanqueray №10)
- 30 мл Campari
- 30 мл солодкого вермуту (Martini Riserva Speciale Rubino)
- Кубики льоду
- Апельсинова шкірка для гарніру
Як приготувати?
- У змішувальний стакан налийте сухий джин, Campari і солодкий вермут.
- Додайте кубики льоду і ретельно перемішайте протягом приблизно 30 секунд.
- Перелийте коктейль у склянку з великим кубиком льоду.
- Вичавіть ефірну олію з шкірки апельсина над коктейлем і покладіть її як гарнір.