Люблю використовувати локальні продукти, а особливо ті які можна власноруч зірвати з дерева або видерти з землі. Сьогоднішнім фаворитом стає квасок, або ж щавель, тонкий лимонний смак доповнений користю, яка так необхідна нашому організму на весні (вітаміни: B5,В6,C,B2, E, PP, A, B1, В9, мінерали: залізо, фтор, цинк, калій, мідь, фосфор, кальцій, марганець, натрій, магній, селен, 8 незамінних для людини амінокислот та 35 біологічно активних речовин). Дуже багато всього….навіть не знаю, чи справді воно все нам потрібно :) .
- Рекомендовано для вимивання паски з крові :) (низькокалорійний продукт благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт, збільшує секрецію шлунка, покращує роботу підшлункової залози)
- Можна вживати як холодну так і гарячу (однаково смачно)
- Атеншн пліз! Якщо не покласти пульпетті у зупку-тонік вона автоматично стає вегетаріанською ;)
- при вживанні додати нежирну сметану чи вершки( для пом’якшення смаку)
Що знадобиться:
маленька капустина 400г
перець болгарський червоний 1шт
цибуля порей 1пагін
морквина середнього розміру 1шт
перць чілі дрібка
щавель 1пучок
петрушка, кріп, зелена цибуля, базилік
яйця( курячі 3шт або перепелині 8шт )
телячий фарш 300г
50хвилин часу.
1.Для овочевого бульйону: четвертина капустинки, перець болгарський, цибуля порей, морквина, шматочок перцю чілі, всіх підпекти на пательні (без олії) , залити водою і на малому вогні довести до кипіння.
2.Окремо відварити яйця (перепелині візуально дуже милі)
3.Пульпетті : Телячий фарш, або рублена телятина приправлена сіллю, перцем, зеленню (додавши яєчний білок 1ш\250-300г телятини, кульки не будуть розпадатись) . накрутити кульки і занурювати у киплячий овочевий бульйон. за 5хвилин додайте насічений щавель, петрушку, кріп, зелену цибулю, базилік. Приправте фреш-прецем та сіллю. Редді ту юз .