Streetfood.in.ua радий повідомити, що тепер, своїми секретами, тут будуть ділитися наші талановиті колеги із кращих закладів Львова.
Почнемо з просто нереально смачних рулетиків ресторану “Ахалі”, що знаохдиться у м. Львів, вул. Дудаєва,7 / Дудаєва,16 (також діє доставка).
???Тсссссс, ТІЛЬКИ ДЛЯ СВОЇХ?
⠀
Друзі, знаємо як ви полюбляєте наші рулетики з баклажанів Тому вирішили поділитись з вами рецептом.
⠀
Що потрібно на 2 порції:
⠀
Баклажани – 400 гр
Олія соняшникова- 90гр
Сіль до смаку
⠀
Горіхова паста(200 гр):
⠀
Грецькі горіхи – 140гр
Часник – 5 гр
Зелень кінзи – 10 гр
Оцет бальзамічний – 2гр
Бульйон курячий – 70гр
Сіль до смаку
Спеції Хмелі Сунелі (
️доречі, справжні грузинські спеції можна придбати у нас в крамничці дядька Зураба)
⠀
Для подачі:
зерна гранату та зелень кінзи.
⠀
А тепер сам процес:
⠀
Грецькі горіхи пропустити через м’ясорубку і добавити зелень дрібно нарізаної кінзи.
Часник розтовкти разом з сіллю, додати спеції та бальзамічний оцет і змішати з горіхами.
Суміш розвести теплим бульйоном до стану густої сметани.
Баклажани, не очищаючи від шкірки, нарізати вздовж товщиною 1 см, посолити з обох сторін і залишити на 1-2 год. Після промити під проточною водою.
Підсмажити баклажани на олії з двох сторін і викласти на паперові рушники, щоб забрати залишки жиру.
Загорнути горіхову начинку в баклажани. Подаємо з зернами гранату та зеленню кінзи.
⠀
Бажаємо смачного♥️ Збережи, щоб не загубити
Сайт http://akhali.lviv.ua/
FB https://m.facebook.com/akhali.lviv/
Insta https://instagram.com/akhali.lviv