Київська перепічка

Склалось так, що будучи в Києві, захотілось чогось екзотичного, так як Київ славиться бургерами 100 грн +, то ще не дуже дорогого. Бродячи по Майдану і як завше вагаючись куди піти, вирішили спробувати славнозвісну на всю Україну «Київську перепічку», що знаходиться практично в самому серці міста Києва.

Отже про заклад, знаходиться по вул. Богдана Хмельницького, 3 перпендикулярна вулиця до Хрещатика (для «панаєхавших») близько станції метро «Хрещатик» і «Театральна». Виглядає заклад як звичайна кафешка з хот-догами, яких в Києві сотні, а то й тисячі. Відсутність дизайнерського фасаду, не заважає постійному потоку клієнтів. Ми були там в неділю ввечері, не кажу, що були черги, та постійно підходили нові люди і купували-купували.

Що ж таке «Київська перепічка»?! По-простому – сосиска в тісті, дуже жирному тісті :) Зазвичай такі штучки продають біля базарів, вокзалів, переходів і тому подібної нечисті, де я (напевно як і ви, читач цієї статті теж) не ризикую їсти, боячись чуми, ракової олії і песиків в сосисках. Та чомусь серед купи моїх знайомих в різних містах, багацько таки знають про цю перепічку, тому не спробувати її було б гріхом :)

zt7rJN5TY_M

Загалом все чистенько, акуратненько. Ціна однієї такої сосиски в тісті станом на 22.03.2015 – 8 грн.

Розмір: досить, щоб перекусити одній людині. Двома наїстись дуже навіть реально.

Смак: відверто скажу, що налаштований був достатньо критично, та він мене позитивно здивував, було смачно. Саме тісто нагадує західноукраїнські пампухи, що смажать на Різдво – солодкуватий присмак, а сосиска не великого розміру, та достатньо якісна, може не вищий сорт, але їсти можна.

Плюси – те, що можна економити на гігієнічній помаді, бо тісто залишає жирок на губах :)

Загалом, таку їжу здоровою далеко не назвеш, та як відносно дешевий перекус на вулиці, дуже навіть годиться.

Позначено , , , , , ,