Є такий бургер, який для мене – догма, еталон смаку, назва йому California burger, колись його готували в Cafe BestOf (яке закрилось), однак тапер його можна скуштувати лише, якщо знаєш власника (він же шеф) і напрягти його приготувати :)
Не робитиму особливої реклами, та цього літа на Винниківському озері працювала кафешка Casa Nostra BBQ, де робили хот-доги, шашлики, продавали домашнє морозиво, а також за особливим замовленням смажили бургери.
Вже не літо, тому ми закрили сезон таким родинним BBQ і кілька фото та враження нижче:
ось мінімальний набір соусів і приправ, використовується для приготування ідеального бургера:
найбільше смакують бургери саме з такими “ватними” булочками:
бургери з найкращого волового фаршу, без хліба і тд, тільки м’ясо і сіль, секрет в тому, що потрібно гарно розмасувати його:
шеф за роботою:
так, як Юрі було впадло готувати і складати бургери, то він тільки смажив, а наповненням займався кожен самостійно:
ще один маленький секрет смачного бургера – це тепла булочка і розплавлений сир, тому готовий бургер відправляємо на гриль, ще буквально, на дві хвилинки:
і в кінці виходить от така смакота:
кожен вточив по два великих бургери і один менший, думав лусну, але все було надзвичайно смачно. бургер дістався навіть собачці, яка теж зацінила весь смак:
домовились що вечірку з Каліфорнією для всіх охочих проведемо навесні, тому готуйте ваші смакові рецептори до харчового оргазму :)