Класичний Негроні

Мій улюблений коктейль, Негроні, — це витончена гармонія гіркоти, солодкості та цитрусової свіжості. Попри простий рецепт — рівні частини джину, солодкого вермуту та Campari — кожен ковток розкриває глибину смаків.

Секрет Негроні — у можливості експериментувати. Різні джини та вермути дозволяють створювати абсолютно нові профілі: від яскравих цитрусових до пряно-ароматичних. Цей коктейль — як полотно для творчості, де кожна деталь змінює загальну картину.

Що треба?

  • 30 мл сухого джину (наприклад Tanqueray №10)
  • 30 мл Campari
  • 30 мл солодкого вермуту (Martini Riserva Speciale Rubino)
  • Кубики льоду
  • Апельсинова шкірка для гарніру

Як приготувати?

  1. У змішувальний стакан налийте сухий джин, Campari і солодкий вермут.
  2. Додайте кубики льоду і ретельно перемішайте протягом приблизно 30 секунд.
  3. Перелийте коктейль у склянку з великим кубиком льоду.
  4. Вичавіть ефірну олію з шкірки апельсина над коктейлем і покладіть її як гарнір.