Цього літа був в KFC куштував бургер, та він був, м’яко кажучи, такий собі, тому вирішив скуштувати і написати про їхню фірмову страву – гострі курячі крильця в паніровці.
Сам заклад знаходиться на південному вокзалі і достатньо великий, тому сісти там ніколи не складає проблеми, на відміну від McDonalds`s.
Отже найвигідніше купувати бакет з 25 гострих крилець меню (тобто з двома 0.5 напоями Pepsi/Mirinda/7UP) до того ще скажу, що розливна пепсі це просто щось, в рази смачніша за пляшкову, та зазвичай її мало де продають, виключення кінотеатри IMAX і KFC, за що вже їм плюсик. Вартість такого набору станом на 22.03.2015 – 135 грн, чого вистарчить, як написано в меню, на трьох людей. Наперед забіжу і скажу, що цього вистачає на 4-х дорослих і ще трішки.
Отже саме відерце досить не маленьке, та завдяки не складним розрахункам з офіційного сайту KFC, вийшло, що 25 крилець = 675 г = 2119,5 ккал, що в принципі нормально як на один прийом їжі, середньостатистичного товстуна в США : )
Перше, на що звертаєш увагу – це хрумкість паніровки, не дивно що вона запатентована. Далі, саме крильце, ніжне і м’ясо легко відділяється від костей. Ну і гострота, вони справді гостренькі, навіть дуже ванільні люди, зацінили їх загальний смак і просили ще. Хоча є один tip, гострота знаходиться тільки в паніровці, якщо їсти саме м’ясо вони будуть набагато ніжніші, та хто б таке робив?!
Та от чого не вистачає до них, це соусу, їх можна купити окремо, та з перелічених окрім BBQ нічого не впало в око, та і сам він був такий собі, скучний.
Вердикт: крильця класні, раджу, та над соусами KFC треба задуматись, або можна приносити соус із собою : )
п.с. до замовлення дають мокрі салфеточки, це маленька приємність що не може бути зайвою на вокзалі в Києві!